Archívum - Dec 1, 2004 - Fórum téma
Include
Hellotok már nyitottam témát erről a dhtml+flash fórumban ahol kaptam segítséget, csak a téma végére már php-s dolgokat kérdeztem, mivel a php az off a dhtml+flash fórumban. Ezért most itt szeretnék egy két dolgot megtudni.
Van egy több html oldalból álló oldalam, amelyeknek van állandó része(design)és van ugye a váltózó rész(tartalom). És azt szertném megoldani hogy az index oldalon található linkekre kattintva includolja a megfelellő html oldalt. Kaptam erre egy megoldást de sajnos nem megy nekem. Ezért Jó lenne ha valaki segítene.
Köszönöm
■ Van egy több html oldalból álló oldalam, amelyeknek van állandó része(design)és van ugye a váltózó rész(tartalom). És azt szertném megoldani hogy az index oldalon található linkekre kattintva includolja a megfelellő html oldalt. Kaptam erre egy megoldást de sajnos nem megy nekem. Ezért Jó lenne ha valaki segítene.
Köszönöm
Belépő usernevének azonosítása
Van egy webes könyvtáram, melyben .htpasswd fájl van elhelyezve és MYSQL-es autentikációt használva (Auth_MYSQL on). Szeretném megkérdezni, hogy rosszul hivatkozok-e arra a php-s változóra, amely megmondja, hogy ki van éppen bejelentkezve. Ugyanis mint kiderült, nem mindenhol müködik jól a programon. Én két gépen kipróbáltam, de nem tudtam produkálni a hibát, amit jeleztek felém. Miután bejelentkeznek az oldalra, megjelenik a bejelentkező neve. Ezután kiválaszt egy menüpontot, ahol bizonyos adatai jönnek elő új ablakban. Első bejelentkezéskor müködik is, de ha a böngészöt újra is inditja, és másik néven jelentkezik be, akkor az első kepernyőn a megfelelő név íródik ki, a másodikon viszont az előző bejelentkező adatlapja.
Igy hivatkozok a valtozóra: $name_global=$_SERVER["REMOTE_USER"];
Nálam jól müködik, nem tudom milyen böngésző beállítás kell, hogy egyáltalán tudjam produkálni ezt a hibát.
■ Igy hivatkozok a valtozóra: $name_global=$_SERVER["REMOTE_USER"];
Nálam jól müködik, nem tudom milyen böngésző beállítás kell, hogy egyáltalán tudjam produkálni ezt a hibát.