ugrás a tartalomhoz

Archívum - Nov 2, 2004 - Fórum téma

Szavazás >> Rádió gomb használata. PLZ Help, me sehol sem találom.

Anonymous · 2004. Nov. 2. (K), 14.51
Üdv!
Az a gondom, hogy egy szavazást nem vagyok képes megcsinálni. Képes voltam az egész forumot átböngészni, de csak én vok ilyen béne. A kérdés:

Ha egy radio gombnak adok nevet, meg értéket, akkor az a GET parancs hatására elvileg elküldi a php programomnak. És a php programomban nekem mijen változóba rakja. Egyenlőre csak annyit szeretnék, h print($valtozneve);
Köszi:
Mr.Tiny
 

flash konyv, mit ajanlotok

Anonymous · 2004. Nov. 2. (K), 13.23
Sziasztok!

Szeretnem megtanulni a Flash-t, kerdesem lenne melyik konyvet ajanlanatok (magyar nyelven)? Flash MX 2004-em van. A Flash 5 Bibliaval szemezgetek, de nem tudom mennyi a ket verzio kozott a kulonbseg, es addig amig megnyugtato valaszt nem kapok nem akarok ra beruhazni. (Erzesem az, hogy nyugodtan megvehetnem, de azert megis.) Vagy valami mas konyv?

Elore is koszonom a valaszokat,
Szep napot!
 

php nuke install

qwk · 2004. Nov. 2. (K), 11.36
hi all!

php nuke-ot szeretném feltenni, demiután beírom a böngészőbe http://localhost/teszt_nuke csak egy üres oldalt hoz be.

Elöszőr Appserv 2.5.1-et probáltam ki az alatt müködött.
Majd az itt elolvasott cikk alapján (PHP-APACHE, MYSQL telepítése) telepítettem a programokat és megcsonáltam a beállításokat. Ez tökéletesen müködik.
Majd ahogy appserv alatt, telepítem a php-nuke-ot, de nem tudom mi lehet a probléma.

Ugyan ugy telepítem mint appserv alatt tehát gondolom ezzel nincs baj. Esetleg valamilyen paramétert kellene állítani valamelyik php vagy mysql fájlban ?????

(
tesz_nuke könyvtár alá másolom be a fájlokat, phpMyAdmin-nal létrehozom az adatbázis (teszt_nuke) nuke.sql-lel feltöltöm, config.php-ben megadom az adatbázis nevét.
)

Üdv.: QWK
 

Laszlo platform

jabba · 2004. Nov. 2. (K), 10.24
Sziasztok!

Tegnap akadtam ra a Laszlo nevezetu platformra. A Weblabor keresojeben nem talaltam rola itt cikket, pedig egeszen elkepeszto dolgokat tud. Roviden: dinamikus alkalmazasokat lehet vele leirni XML-ben, amit o Flash-be fordit le, s igy weboldalakba konnyen beillesztheto.
Itt egy kis demo: http://www.laszlosystems.com/lps/laszlo-in-ten-minutes/ . A Weblabor stabja irhatna rola egy ismertetot :)

Udv.:

Jabba