ugrás a tartalomhoz

Archívum - Nov 30, 2004 - Fórum téma

Letöltés almenük

FFnF · 2004. Nov. 30. (K), 22.29
Az admin részlegben létezik egy bizonyos almenü genrátor. Ezt használva létrehoztam a letöltés menüponthoz 3 darab almenüt. Azok viszont semmit nem csinálnak. Rájuk kattintva ugyanúgy a sima letöltés oldal jön be, még csak az adott alkategóriához sem ugrik az oldalon.
Lehetséges valahogy megoldani, hogy ezekkel az almenükkel vagy bámi más módon csak a letöltések oldal egy-egy adott alkategóriáját láthassam?
 

Cikkek rendezése

FFnF · 2004. Nov. 30. (K), 20.54
Hello!

Azt szeretném megkérdezni hogyan lehetne a cikkeket nem időrendi, hanem ábécé szerinti sorrendbe rakni?
Valamint, hogy lehetséges-e hogy a cikkel oldalon csak a címük jelenjem meg és az író, rövid tartalom, meg értékelés és ehhez hasonlók nem?
 

Fajlletöltés webről láthatatlan helyről

Anonymous · 2004. Nov. 30. (K), 16.35
Megoldható-e, hogy a szerveren levő zip fájlt úgy ajánlhassam fel letöltésre, hogy az a web szempontjából nem látható helyen van. Például a weboldalam public_html alatti index fájllal indul és én a public_html felett levő kepek könyvtárba teszem a letöltendő zip fájlomat. Ez elérhető-e a readfile()-lal, ha igen hogyan.

Előre is köszönöm
Éva
 

scrollbar

Anonymous · 2004. Nov. 30. (K), 04.13
Azt szeretném megtudni, hogyan lehet létrehozni egy olyan scroolbart amivel a lapomon belöl tudom görgetni a szöveget?
 

MySQL redisztribúció - Mennyiért? Hogyan ?

Godzso · 2004. Nov. 30. (K), 00.59
Nem tudja valaki, hogy ha én a programomba szeretném beletenni a MySQL-t és így árulni, akkor mennyibe kerül a program, vagy egyáltalán lehetséges-e ez az opció? És ha lehetséges, akkor hogyan ?

Előre is köszönöm!

Üdv: Godzso