ugrás a tartalomhoz

Cikkek rendezése

FFnF · 2004. Nov. 30. (K), 20.54
Hello!

Azt szeretném megkérdezni hogyan lehetne a cikkeket nem időrendi, hanem ábécé szerinti sorrendbe rakni?
Valamint, hogy lehetséges-e hogy a cikkel oldalon csak a címük jelenjem meg és az író, rövid tartalom, meg értékelés és ehhez hasonlók nem?
 
1

Abécé szerint?

Hojtsy Gábor · 2004. Nov. 30. (K), 21.10
Hát nem tudom ki olvas ábécé szerint cikket, én arra tippelnék, hogy leginkább téma szerint kívánnának cikkeket olvasni. A bevezetők azért hasznosak, hogy valaki el tudja dönteni, hogy érdekli-e a téma. Most egy "PHP Chemotox" cím alapján ki tudná eldönteni, hogy miről van szó?
2

Az oldalam animékkel foglalk

FFnF · 2004. Nov. 30. (K), 22.26
Az oldalam animékkel foglalkozik és csak és kifejezetten anime leírások vannak/lesznek a cikkeknél. Így nincs semmiféle kategória, és mivel ezek között a legkönnyebben akkor lehet megtalálni amit keresek, ha ábécében vannak ezért kellene. Hogy a címen kívül más ne látszódjon pedig azért kell, mert hosszútávon több 100 leírás várható és akkor a sok előzetes és egyéb sallang miatt elképeszően hosszú lenne az adott lap.
3

Tehát ez egy Drupal kérdés?

Hojtsy Gábor · 2004. Nov. 30. (K), 22.40
Mindez azt jelenti, hogy ez egy Drupal kérdés, vagy más tartalomkezelőről beszélünk? (Ez a témacsoport a PHP kérdéseknek van fenntartva, amibe ez a kérdés most már látványosan nem passzol. Ha kiderül, mi a kérdés tárgya, akkor oda fogom mozgatni.)