ugrás a tartalomhoz

Archívum - Feb 26, 2013 - Fórum téma

JavaScript értelmezőt keresek GDB támogatással.

Karvaly84 · 2013. Feb. 26. (K), 22.47
Sziasztok!

Linux alá keresek olyan JavaScript értelmezőt amin tudok hiba keresni GDB-vel. A Kate editor GDB kiegészítője alá szeretnék valamit belőni, csak nem tudom mit kéne. Tehát nem tudom, jól képzelem e el a dolgot, de a kiegészítőt elnézve valami olyasmi kéne, hogy az értelmezőt meghívva opciókkal meg tudjam mondani hol álljon meg. Valaki esetleg használ valamit ilyesmire?
 

Középre igazítás

korimass · 2013. Feb. 26. (K), 17.29
Hellósztok!

Segítséget szeretnék kérni, hogy hogyan igazítsam középre a menüt?

Oldal:

És persze úgy, hogy ha hozzáadok esetleg később még menüpontot akkor automatikusan igazítsa mindig középre...



Előre is köszönöm
 

Milyen technológiára érdemes specializálódni?

stan · 2013. Feb. 26. (K), 15.48
Lassan végzek az egyetemmel és ki kellene találnom, hogy mi lesz az a technológia, amihez a legjobban érteni fogok. Azt vettem észre, hogy azok, akik egy bizonyos programozási nyelvhez vagy technológiához nagyon jól értenek, azok sokkal jobban el tudnak helyezkedni mint azok, akik sok mindenhez értenek, de mindenhez csak egy kicsit.

1. kérdés:
Mik azok a technológiák a webfejlesztés keretein belül, amikre érdemes specializálódni, mert el lehet vele helyezkedni nemzetközi szinten is?

2. kérdés:
Engem a webfejlesztés érdekel a legjobban, azon belül a backend fejlesztés, azon belül a PHP és az adatbázisok. Mennyire keresettek a PHP fejlesztők nemzetközi szinten? Érdemes-e erre specializálódni?