ugrás a tartalomhoz

Archívum - Feb 19, 2013 - Fórum téma

CSS menü törése érdekes

Creative · 2013. Feb. 19. (K), 13.21
Sziasztok

Lehet hasonló téma már volt... így kövezzetek nyugodtan meg.
Problémám a következő: Adott egy teljesen mezei, horizontális menüsáv, melyben a szeparátor elemek is külön li-t alkotnak, nem pedig borderezés vagy képi megoldás van - főleg, mert mobilra készült.
A gond azzal van, ha elkezdem összenyomni a böngészőablakomat, egy-egy menüpont nem úgy törik, hogy alámegy az előtet lévőknek (ugye a felhasználó ezt várná), hanem nemes egyszerűséggel a két sorba tört linkek közé mintegy haradik sor betöri magát.

Symfony2 mentort keresnék

webproghu · 2013. Feb. 19. (K), 12.55
Sziasztok!

Már nagyon régóta tervben van, hogy elmélyedek kicsit a Symfony2 keretrendszerben, ehhez keresnék olyan embert, aki lehetőleg profi benne, illetve szívesen mentorálna/feltehetném neki a kérdéseimet valamilyen privát csatornán keresztül. Az, hogy ezt pusztán emberbaráti szeretetből, vagy valamilyen juttatásért cserében teszi, megbeszélés tárgyát képezi, szívesen fizetek is érte, a célom az, hogy minél gyorsabban elérjek egy középhaladó szintet.
 

CSS zoom és a középre helyezés

Meredith · 2013. Feb. 19. (K), 12.44
Sziasztok!

Az alábbi problémámra keresek bármilyen megoldást, akár CSS akár jQuery is lehet!

Adott egy oldal 1000px szélles tartalommal, ez középre van helyezve (#wrapper {margin:0 auto} ).
Ha adok ennek a DIV-nek egy zoom:0.80; értéket, akkor szépen le is kicsinyíti, viszont már nem középre igazodva fog megjelenni.
Gondolom mert azt hiszi a böngésző, hogy a szélesség nem változott, mert igazából nem is, csak zoom-olva lett.
Mégis valahogy jó lenne ha középre igazodna a #wrapper div, akkor is ha eredeti méretében van és akkor is ha le van zoomolva.

Előre is köszönök minden ötletet! :)