ugrás a tartalomhoz

Archívum - Feb 25, 2013 - Fórum téma

Wordpress egyedi oldal.

aky22 · 2013. Feb. 25. (H), 16.58
Sziasztok. Kicsit érdekes problémával állok szemben. Van egy weboldalam amit WP-el raktam össze, minden stimmel írtam hozzá egy templatet, de... Az a gondom, hogy lenne egy oldal, amit valahogy úgy szeretnék megoldani, hogy a kinézetéért a wp legyen felelős, azaz az töltse be, az ő függvényeit tudjam használni, de más kinézet kell neki mint a többi oldalnak. Lehet elsőre kicsit bonyolult a megfogalmazásom. A lényeg az, hogy nagyon nem akarom különválasztani tőle, mert az hosszú idő lenne, és így is kell csinálnom saját admin felületet pluszba, mert olyan funkciók kellenek amik megkövetelik. Szóval kéne valami köztes megoldás, hogy nagyon ne üssön el, tehát az url is megmaradjon ilyennek, és mégis tudjam a saját megoldásaimat alkalmazni. Köszi az infókat előre is.
 

Chat szobában megjelenő mozgatható avatarok

heyho33 · 2013. Feb. 25. (H), 15.21
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni.
Egy chaten dolgozok ami csak annyiban lesz különböző egy átlagos chattől ,hogy ha a felhasználó belép egy szobába akkor a megszokott chatelő felületen kivül még lesz egy box amin a szobában lévő chatelőknek az avatarja fog megjelenni amit már a regisztrációnál feltöltöttek. Ezzel az avatarral fognak tudni mozogni abban a boxban js segítségével.(ahová kattintanak a boxban oda megy az avatarkép)
Ez idáig el is jutottam kész az egész chat felület, login,regisztráció, maga a chat funkció is müködik az éppen a szobában lévő felhasználókat is megjelenítem, az avatar is megjelenik a boxban és mozogni is lehet vele viszont mindenki csak a saját avatarját látja a másik chatelőjét nem erre még van is ötletem ,hogy hogy jelenítsem meg viszont arra már nincs ,hogy hogyan tegyem láthatóvá a chatelők között egymás mozgását.
Ha nem teljesen érthető ,hogy mire gondolok akkor ezen a chaten láthatjátok mit is szeretnék pontosan. (www[pont]chatlord[pont]com)

Köszi a segítséget előre is!