ugrás a tartalomhoz

Wordpress egyedi oldal.

aky22 · 2013. Feb. 25. (H), 16.58
Sziasztok. Kicsit érdekes problémával állok szemben. Van egy weboldalam amit WP-el raktam össze, minden stimmel írtam hozzá egy templatet, de... Az a gondom, hogy lenne egy oldal, amit valahogy úgy szeretnék megoldani, hogy a kinézetéért a wp legyen felelős, azaz az töltse be, az ő függvényeit tudjam használni, de más kinézet kell neki mint a többi oldalnak. Lehet elsőre kicsit bonyolult a megfogalmazásom. A lényeg az, hogy nagyon nem akarom különválasztani tőle, mert az hosszú idő lenne, és így is kell csinálnom saját admin felületet pluszba, mert olyan funkciók kellenek amik megkövetelik. Szóval kéne valami köztes megoldás, hogy nagyon ne üssön el, tehát az url is megmaradjon ilyennek, és mégis tudjam a saját megoldásaimat alkalmazni. Köszi az infókat előre is.
 
1

Ilyen az én formám. Csak a

aky22 · 2013. Feb. 25. (H), 17.02
Ilyen az én formám. Csak a megfelelő keresőszavak kellenek és megvan a megoldás. 1 percre rá, hogy ezt a regényt megírtam megtaláltam a megoldást. Belinkelem, hátha egyszer valakinek még segít

http://efrud.hu/oldal-sablon-letrehozasa/
2

másik megoldás

-ii- · 2013. Feb. 25. (H), 20.27
Ez akkor praktikus, ha több oldalt akarsz, hogy ugyanígy nézzen ki. Egyébként inkább csinálj egy oldalt, aminek a rövid neve (slug) legyen mondjuk teszt, és csinálj hozzá egy page-teszt.php oldalt a page.php mintájára. Ha nem akarod a standard fejlécet/láblécet látni, akkor egy beillesztett css kóddal rejtsd el ezeket a szakaszokat.