ugrás a tartalomhoz

Archívum - Már 27, 2010 - Fórum téma

Mysql parancsok után fut le semmi

reagenross · 2010. Már. 27. (Szo), 23.49
Sziasztok!

Az a problémám, hogy kiadok egy mysql parancsot, pl mysql_connect utánna nem történik semmi sem, kb mintha szintaktikailag hibás lenne valami a kódban. Akkor sem működik ha különválasztom a többi kódtól. Még hibaüzenetet sem kapok csak szép fehér képernyőt.

Eddig 4-es php volt fent most raktam 5-öst. Már néztem csomó helyen de nem találtam semmit. Kérlek segítsetek mert már az ideggörcs kerülget.
 

PHP - opendir()

Lupesz · 2010. Már. 27. (Szo), 23.33
Sziasztok!
Kreáltam egy kis galériás srciptet, amivel van egy kis gond! Bár téma nyitás előtt végig olvastam a témakörhöz kapcsolódó bejegyzéseket, de sajna nem jöttem rá nálam mi a para...
Szóval íme a problémám:
A kód annyit csinál h kikeresi az index.php fájlal egy mappában lévő képeket, amikhez készít thumbnail-t majd azokat megjeleníti, es a th-ra kattintva meg lehet nyitni a képet eredeti méretében. A gond viszont az, hogy az opendir-t így használom: opendir('.') igy természetesen remekül fut, listázza az index.php-val egy mappában lévő képeket.

php div változók átvitele

anonym147 · 2010. Már. 27. (Szo), 02.58
Sziasztok,

Készítek egy oldalt php-ben és mysql-lel. Az oldalon található 2 fő div: menü, tartalom.
A menüből kiválasztok egy linket, pl. ami az adatbázis egyik tábláját listázza ki. Ezt a táblázatot beteszem a tartalom divbe. A sorok végén vannak linkek: törlés, szerkesztés, stb. Ha rányomok a szerkeszt linkre, hogy tudom azt elérni az szerkeszt.php?mit=1 a tartalom div-be töltődjön be és megkapja a $mit változót?
Ezek az oldalak önmagukban működnek a linkekről oda-vissza, csak sajnos nem a tartalom div-ben :(

Köszi a segítséget!