ugrás a tartalomhoz

Archívum - Nov 9, 2008 - Fórum téma

CSS Left margin probléma Firefoxnál?

Attus · 2008. Nov. 9. (V), 10.05
Csinálok egy weboldalt. Én magam semmi problémát nem tapasztaltam vele, de a megrendelőm visszajelezte, hogy Firefox alatt szétesik az oldal szerkezete. Én ezt nem láttam, de megkértem pár barátomat, hogy nézzék meg ők is. Többségüknek teljesen rendben volt minden, de egy ember visszajelezte, hogy nála is szétesik.
A két megjelenés "lefotózva" megtekinthető itt:
http://attus.hu/index.php?folder=Munka
Bár le van kicsinyítve, az azért jól látszik, hogy az aktív tartalom a rossz változatban egy nagyon vékony oszlopba tömörül be.
Azt, hogy a kép jobboldali fele maradjon üres, a megrendelő kérte, neki valamiért ez így jó, ő dolga.
A rossz változatnál azt látom, hogy a bal oldali színes kép és a tartalom közti fehér folt pont ugyanolyan széles, mint a színes kép, ezért felmerült bennem, hogy talán a tartalmi részre kiadott margin-left értelmeződik hibása a Firefoxnál bizonyos esetekben?
Az oldal maga:
http://oktomedia.hu/attila

Előre is köszönöm, ha valaki tud segíteni!
 

Naptár

Navee · 2008. Nov. 9. (V), 02.31
Sziasztok!

Szeretnék tanácsot kérni: az oldalamra szeretnék egy olyan gombnyomásra felbukkanó naptárat, amelyet lehetőleg nem blokkolnak be a tűzfalak és egyéb progamok (gondolok itt olyan megvalósításra, mint az iwiw által használt ClearBox képnézegető). Arra lenne szükségem, hogy amikor rákattintok a hivatkozására, előjön a naptár, és egy kattintással ki kiválasztom a kívánt napot, majd azt a dátumot (pl.: 2008.01.01.) elküldi egy form egy textboxának. Mint általában a szobafoglalásoknál szokott lenni. És még annyi "követelményem" lenne, hogy ingyenes legyen valamint magyar nyelvű. Tudtok ajánlani nekem ilyen progit? Tudom, "a google a barátunk", de nem találtam eddig semmi értelmeset. Előre is köszi!