ugrás a tartalomhoz

CSS Left margin probléma Firefoxnál?

Attus · 2008. Nov. 9. (V), 10.05
Csinálok egy weboldalt. Én magam semmi problémát nem tapasztaltam vele, de a megrendelőm visszajelezte, hogy Firefox alatt szétesik az oldal szerkezete. Én ezt nem láttam, de megkértem pár barátomat, hogy nézzék meg ők is. Többségüknek teljesen rendben volt minden, de egy ember visszajelezte, hogy nála is szétesik.
A két megjelenés "lefotózva" megtekinthető itt:
http://attus.hu/index.php?folder=Munka
Bár le van kicsinyítve, az azért jól látszik, hogy az aktív tartalom a rossz változatban egy nagyon vékony oszlopba tömörül be.
Azt, hogy a kép jobboldali fele maradjon üres, a megrendelő kérte, neki valamiért ez így jó, ő dolga.
A rossz változatnál azt látom, hogy a bal oldali színes kép és a tartalom közti fehér folt pont ugyanolyan széles, mint a színes kép, ezért felmerült bennem, hogy talán a tartalmi részre kiadott margin-left értelmeződik hibása a Firefoxnál bizonyos esetekben?
Az oldal maga:
http://oktomedia.hu/attila

Előre is köszönöm, ha valaki tud segíteni!
 
1

Firebug

fchris82 · 2008. Nov. 9. (V), 20.20
Először is tudni kéne, hogy hányas verziójú FF alatt nem működött, azt letölteni, majd a Firebug nevű kiegészítéssel láthatod, hogy melyik elemnek mi a tulajdonsága (margin, padding), és mindjárt láthatod, hogy igazad van, vagy sem. A Firebugban át is írhatod a CSS értékeket, és azonnal láthatod, hogy mit kell átírni.
2

Van Firebug

Attus · 2008. Nov. 9. (V), 21.37
Firebug van, de persze nálam minden OK, így nem tudom tesztelni sem a dolgot.
De a verziószám jó ötlet, utánanézek, köszi.