ugrás a tartalomhoz

Archívum - Nov 4, 2007 - Fórum téma

mysql esemény alatt hogyan jelenjen meg egy 'töltés' layer?

xeras · 2007. Nov. 4. (V), 18.07
sziasztok,

a pleskben láttam ilyen megoldást, és nagyon megtetszett,
a lényege: hogy amikor ráklikkelsz pl a Módosítás gombra,
akkor megjelenik egy layer, amiben van egy kis ikon, meg
egy 'Mentés folyamarban...' felirat, és amint bekerültek
az adatok a táblába, ez a layer eltünik.

nos kéremszépen, ilyet szeretnék, ott tartok hogy tudok
layert csinálni, és eltünteni, de hogy kéne időzíteni,
hogy csak akkor legyen kint amikor valami mysql esemény tart?

köszönöm
 

adat kuldes form nelkul

_Thomas_ · 2007. Nov. 4. (V), 12.38
Sziasztok!

A problemam a kovetkezo: van egy tabalazatom mysql adatb-bol generalva, aminek minden sor utolso cellaja egy szerkeszt gomb egy formmal amiben atadom a szerkesztendo rekord adatait. Ugyanakkor valahogy meg kene oldanom, hogy az egyik oszlopban minden cellaban kirakok egy checkboxot es amit bejelol a user azt szerkeszteni tudjam. A formokat nem lehet egymasba agyazni igy tehat valamilyen hasonlo megoldas kellene. Gondolkodtam azon is, hogy url.ben adom at az adatokat. Ekkor 2 problema merult fel, 1: tul sok valtozo (akar 20-50-100) is lehet ez urlben szerintem kicsit sok. 2: honnan tudom, hogy melyiket jelolte be a user?

Minden otletet szivesen fogadok.

Thomas
 

Include path hiba

sifre · 2007. Nov. 4. (V), 12.11
Sziasztok!
Lenne egy include függvénnyel kapcsolatos problémám.
Az oldalamon a menu.php fájlt szeretném beilleszteni egy másik fájlba. Már mindenféle módszert megpróbáltam az include path-ra, de nem sikerül beilleszteni sehogy sem.
A mappaszerkezet úgy néz ki, hogy a weblap a /html mappában van a szerveren. Ez mellett vannak más mappák is, de csak a html-t lehet webesen is elérni. Ezen belül van a menu.php, a másik fájl pedig például a /technikaisegitseg/ablakemelo/ablakemelo.php (több is van). A kérdés az hogy mit írjak az include függvénybe, hogy megtalálja a menu.php fájlt. Ha a menu.php és a másik fájl egy mappában van, akkor tökéletesen működik, de úgy nem lehet megoldani.
Előre is köszi a segítséget.
 

IE probléma

fchris82 · 2007. Nov. 4. (V), 02.04
Most tényleg, vki igazán kifejthetné nekem az alábbi problémákra a választ, hogy MIÉRT?!
- Ha a CSS-ben vmelyik kommentben szerepel hosszú ő, akkor az IE az utána következő egy vagy akár több definiciót egyszerűen KIHAGYJA. Mé?
- A png 1998-ban jelent talán meg? Nem is ez a fontos, hanem ha maguk is tudnak a problémáról - http://msdn2.microsoft.com/en-us/library/ms532969.aspx - akkor miért cikkeznek, ahelyett, hogy kiadnának egy "hibajavítást"?

Most hagyjuk azt, hogy az MS-t fikázzuk, meg az olyan válaszokat, hogy "mert". Most, hogy elb***m már nem először egy csomó időt, és továbbra sem működik, szeretnék tisztában lenni, ha van egyáltalán értelmes magyarázat, hogy tulajdonképpen MIÉRT NEM JAVÍTJÁK KI és miért nekem - nekünk - kell szenvedni?

:(