ugrás a tartalomhoz

Archívum - Nov 4, 2007 - Fórum téma

mysql esemény alatt hogyan jelenjen meg egy 'töltés' layer?

xeras · 2007. Nov. 4. (V), 18.07
sziasztok,

a pleskben láttam ilyen megoldást, és nagyon megtetszett,
a lényege: hogy amikor ráklikkelsz pl a Módosítás gombra,
akkor megjelenik egy layer, amiben van egy kis ikon, meg
egy 'Mentés folyamarban...' felirat, és amint bekerültek
az adatok a táblába, ez a layer eltünik.

nos kéremszépen, ilyet szeretnék, ott tartok hogy tudok
layert csinálni, és eltünteni, de hogy kéne időzíteni,
hogy csak akkor legyen kint amikor valami mysql esemény tart?

köszönöm
 ■

adat kuldes form nelkul

_Thomas_ · 2007. Nov. 4. (V), 12.38
Sziasztok!

A problemam a kovetkezo: van egy tabalazatom mysql adatb-bol generalva, aminek minden sor utolso cellaja egy szerkeszt gomb egy formmal amiben atadom a szerkesztendo rekord adatait. Ugyanakkor valahogy meg kene oldanom, hogy az egyik oszlopban minden cellaban kirakok egy checkboxot es amit bejelol a user azt szerkeszteni tudjam. A formokat nem lehet egymasba agyazni igy tehat valamilyen hasonlo megoldas kellene. Gondolkodtam azon is, hogy url.ben adom at az adatokat. Ekkor 2 problema merult fel, 1: tul sok valtozo (akar 20-50-100) is lehet ez urlben szerintem kicsit sok. 2: honnan tudom, hogy melyiket jelolte be a user?

Minden otletet szivesen fogadok.

Thomas
 ■

Include path hiba

sifre · 2007. Nov. 4. (V), 12.11
Sziasztok!
Lenne egy include függvénnyel kapcsolatos problémám.
Az oldalamon a menu.php fájlt szeretném beilleszteni egy másik fájlba. Már mindenféle módszert megpróbáltam az include path-ra, de nem sikerül beilleszteni sehogy sem.
A mappaszerkezet úgy néz ki, hogy a weblap a /html mappában van a szerveren. Ez mellett vannak más mappák is, de csak a html-t lehet webesen is elérni. Ezen belül van a menu.php, a másik fájl pedig például a /technikaisegitseg/ablakemelo/ablakemelo.php (több is van). A kérdés az hogy mit írjak az include függvénybe, hogy megtalálja a menu.php fájlt. Ha a menu.php és a másik fájl egy mappában van, akkor tökéletesen működik, de úgy nem lehet megoldani.
Előre is köszi a segítséget.
 ■

IE probléma

fchris82 · 2007. Nov. 4. (V), 02.04
Most tényleg, vki igazán kifejthetné nekem az alábbi problémákra a választ, hogy MIÉRT?!
- Ha a CSS-ben vmelyik kommentben szerepel hosszú ő, akkor az IE az utána következő egy vagy akár több definiciót egyszerűen KIHAGYJA. Mé?
- A png 1998-ban jelent talán meg? Nem is ez a fontos, hanem ha maguk is tudnak a problémáról - http://msdn2.microsoft.com/en-us/library/ms532969.aspx - akkor miért cikkeznek, ahelyett, hogy kiadnának egy "hibajavítást"?

Most hagyjuk azt, hogy az MS-t fikázzuk, meg az olyan válaszokat, hogy "mert". Most, hogy elb***m már nem először egy csomó időt, és továbbra sem működik, szeretnék tisztában lenni, ha van egyáltalán értelmes magyarázat, hogy tulajdonképpen MIÉRT NEM JAVÍTJÁK KI és miért nekem - nekünk - kell szenvedni?

:(
 ■