ugrás a tartalomhoz

Archívum - Nov 12, 2007 - Fórum téma

Frame OnLoad

MiZsolt · 2007. Nov. 12. (H), 16.17
Sziasztok...
Egy weblap framekre van osztva és az egyik frame-ben szeretném újratölteni a tartalmat.
Ez egy számláló.
És akkor kell frissítenie, amikor egy gombnyomásra felugrik egy kis ablak. Ott lefut a kód és szépen lefrissül a számláló.

Tehát a felugró ablakba ez a sor került.

<body bgcolor="red" topmargin=0 leftmargin=0 marginwidth=0 marginheight=0 onload=parent.fmKosar.location.reload()>

Vagyis azt szeretném, hogy az fmKosar frameben reloadoljon az anyag amikor a felugró ablak betölt...
Tudna valaki segíteni?
 

JS: obj.prototype tulajdonsag problemak

ksgy · 2007. Nov. 12. (H), 14.33
hali!

ekezdtem foglalkozni a javascriptel kicsit melyebben, de ugynezem elakadtam:

obj=function(){
	console.log('b');
}
obj.prototype=function(){
	console.log('a');
}
var aaa=new obj();
ha jol ertelmezem a prototype tulajdonsagot, akkor az aaa letrehozasakor le kellene futnia a console.log('a')-nak, utana pedig a 'b'-nek, de termeszetesen nem igy tortenik...valamit nagyon rosszul sikerult megemesztenem a cikkek olvasasakor ugyerzem.
szoval a kerdes, hogy miert nem ugy mukodik a dolog, ahogy en azt elkepzelem?
 

Minimo - "standard layout" mód

vbence · 2007. Nov. 12. (H), 13.52
Halihó!
Segítene valaki kikapcsolni a minimo "CSS for Small Devices" módját, azaz átváltani a "Standard Layout" módba. A dologról itt lehet olvasni:
http://www.mozilla.org/projects/minimo/ipaq_screenshots.html

A probléma elepvetően ez, hogy a minimo (a mozilla erősen bétás mobil kiadása), jobban tudja, hogy mit akarok, mint én, ezért gyakorlatilag tiltja a CSS box formázó részét (nincs margin, padding abszolút pozícionálás meg hasonlók). És bár AJAX-képes böngészőről van szó (a Mobile Internet Explorerrel ellentétben), még sem lehetértelmesen kialakítani egy mobil eszközre szánt felületet.

- Tudom, hogy az Operának van mini verziója. -

Köszi
B
 

innerHTML lenyeli a szöveg elejét az IE6ban

pinecone · 2007. Nov. 12. (H), 01.29
Sziasztok !

Meg tudja nekem valaki mondani miért nyeli le a szöveg elejét az innerHTML az IE6-ben(operában és firefoxban nincs ilyen gond)????

ÜdvZ
Kód:
if (searchReq_mod.readyState == 4) {
var ss_mod = document.getElementById('search_suggest_mod');
var str_mod_raw = searchReq_mod.responseText.split("\n");
var szoveg = CPE_ddlist(str_mod_raw,10);
ss_mod.innerHTML = szoveg;
szoveg:

<tr><td onmouseover="javascript:suggestOver_top_mod(this);" onmouseout="javascript:suggestOut_top_mod(this);" onclick="javascript:setSearch_mod(this.innerHTML,8887,9044);" class="suggest_link_top_mod">
Báza</td><td class="suggest_srollbar_link_top">&nbsp;</td></tr><tr><td onmouseover="javascript:suggestOver_mod(this);" onmouseout="javascript:suggestOut_mod(this);" onclick="javascript:setSearch_mod(this.innerHTML,8887,9045);" class="suggest_link_mod">Bázakerettye</td><td class="suggest_scrollbar_link">&nbsp;</td></tr><tr><td onmouseover="javascript:suggestOver_bottom_mod(this);" onmouseout="javascript:suggestOut_bottom_mod(this);" onclick="javascript:setSearch_mod(this.innerHTML,8352,8540);" class="suggest_link_bottom_mod">Bazsi</td><td class="suggest_srollbar_link_bottom">&nbsp;</td></tr>

ss_mod.innerHTML:

Báza</TD><TD class=suggest_srollbar_link_top>&nbsp;</TD></TR><TR><TD class=suggest_link_mod onmouseover=javascript:suggestOver_mod(this); onclick=javascript:setSearch_mod(this.innerHTML,8887,9045); onmouseout=javascript:suggestOut_mod(this);>Bázakerettye</TD><TD class=suggest_scrollbar_link>&nbsp;</TD></TR><TR><TD class=suggest_link_bottom_mod onmouseover=javascript:suggestOver_bottom_mod(this); onclick=javascript:setSearch_mod(this.innerHTML,8352,8540); onmouseout=javascript:suggestOut_bottom_mod(this);>Bazsi</TD><TD class=suggest_srollbar_link_bottom>&nbsp;</TD></TR