ugrás a tartalomhoz

Minimo - "standard layout" mód

vbence · 2007. Nov. 12. (H), 13.52
Halihó!
Segítene valaki kikapcsolni a minimo "CSS for Small Devices" módját, azaz átváltani a "Standard Layout" módba. A dologról itt lehet olvasni:
http://www.mozilla.org/projects/minimo/ipaq_screenshots.html

A probléma elepvetően ez, hogy a minimo (a mozilla erősen bétás mobil kiadása), jobban tudja, hogy mit akarok, mint én, ezért gyakorlatilag tiltja a CSS box formázó részét (nincs margin, padding abszolút pozícionálás meg hasonlók). És bár AJAX-képes böngészőről van szó (a Mobile Internet Explorerrel ellentétben), még sem lehetértelmesen kialakítani egy mobil eszközre szánt felületet.

- Tudom, hogy az Operának van mini verziója. -

Köszi
B
 
1

Ha érdekel valakit

vbence · 2007. Nov. 16. (P), 00.38
... a minimo/res/smallSceen.css tartalmazza a szabályokat, important jelzéssel, amik felülírják az oldal CSS-ét. Mivel itt belső rendszerről van szó, ezért valószínűleg az érintett gépeken kiszedem az !important-ot, így már teljesértékű ajax felület készíthető. (A másik lehetőség, hogy egy szkript odapakolja az "important"-ot minden szabályom után, meglátjuk melyik lesz).

A fő probléma, hogy a minimo nagyon belassul ha a HTML-eket normál módban (butítás nélkül) jelenítem meg. Igyekszem kideríteni, melyek a leginkább terhelő funkciók.