Archívum - Nov 29, 2007 - Fórum téma
webbolt kosár
Sziasztok!
Szabad kezem van a webáruház kosarának kialakításához. Ti milyen irányban, technológiával indulnátok el?
- nincs felhasználóbeléptetés, csak a megrendelés végén kell kitölteni az adatlapot (nincs regisztráció)
- nem fognak a marketingesek kérdéseket feltenni (ki mikor miért nem vásárolt)
- a megrendelő 1.0-s verziószámú
- php/mysql alapú az oldal, nem tudok más technológiát használni sajnos
Tehát a legegyszerűbb, leggyorsabban megoldható megoldást keresem. Ti mit használnátok? Nem kódot várok, csak ötletet, hogy ki hogy csinálja.
Köszi!
■ Szabad kezem van a webáruház kosarának kialakításához. Ti milyen irányban, technológiával indulnátok el?
- nincs felhasználóbeléptetés, csak a megrendelés végén kell kitölteni az adatlapot (nincs regisztráció)
- nem fognak a marketingesek kérdéseket feltenni (ki mikor miért nem vásárolt)
- a megrendelő 1.0-s verziószámú
- php/mysql alapú az oldal, nem tudok más technológiát használni sajnos
Tehát a legegyszerűbb, leggyorsabban megoldható megoldást keresem. Ti mit használnátok? Nem kódot várok, csak ötletet, hogy ki hogy csinálja.
Köszi!
valtozo atadasa popupnak flashbol help
Hello mindenkinek!
Lenne egy nagy problemam! Van egy flashes site, ahonnet javascript segitsegevel nyitok meg popup ablakban egy masik flash mozit. A gond az, hogy a fő mozibol szeretnek valtozokat atadni a popupban levo flashnek, erre szeretnek otleteket, megoldasokat kerni!
Probaltam sharedObject-el, de ott csak ugyanabba az swfbe tudtam visszaolvastatni ahonnet beirtam a sutibe (ha vki tudja hogy kell egy masik, kulso swf-be beolvasni a sharedObject-et nekem az mar megoldas), a localConnection-nek az a baja h nincs megnyitva egyidoben a ket swf, szoval az sem muxik. PHP-ba meg egyszeruen nem tudok beleirni, hiaba probalkoztam ilyenolyan modszerekkel. Igazabol legjobb lenne PHP nelkul megoldani ezt a problemat, de ha nem megy maskepp az is johet :)
Ha vki tudna segiteni azt nagyon megkoszonnem.
■ Lenne egy nagy problemam! Van egy flashes site, ahonnet javascript segitsegevel nyitok meg popup ablakban egy masik flash mozit. A gond az, hogy a fő mozibol szeretnek valtozokat atadni a popupban levo flashnek, erre szeretnek otleteket, megoldasokat kerni!
Probaltam sharedObject-el, de ott csak ugyanabba az swfbe tudtam visszaolvastatni ahonnet beirtam a sutibe (ha vki tudja hogy kell egy masik, kulso swf-be beolvasni a sharedObject-et nekem az mar megoldas), a localConnection-nek az a baja h nincs megnyitva egyidoben a ket swf, szoval az sem muxik. PHP-ba meg egyszeruen nem tudok beleirni, hiaba probalkoztam ilyenolyan modszerekkel. Igazabol legjobb lenne PHP nelkul megoldani ezt a problemat, de ha nem megy maskepp az is johet :)
Ha vki tudna segiteni azt nagyon megkoszonnem.
lightbox contact php-be
Sziasztok!
Valahogyan azt szeretném hogy ha a kapcsolat menüpontomra kattintanak akkor "lightboxosan" jelenjen meg egy kis abalak, de egyszerűen nem jövök rá hogy hogyan kell megváltoztatnom a dolgokat hogy ez sikerüljön.
A contact. php fájlomat innen Lehet letölteni. Remélem tudtok nekem egy kicsit ebben segíteni.
Előre is köszönöm!
Üdv.: Efrud
■ Valahogyan azt szeretném hogy ha a kapcsolat menüpontomra kattintanak akkor "lightboxosan" jelenjen meg egy kis abalak, de egyszerűen nem jövök rá hogy hogyan kell megváltoztatnom a dolgokat hogy ez sikerüljön.
A contact. php fájlomat innen Lehet letölteni. Remélem tudtok nekem egy kicsit ebben segíteni.
Előre is köszönöm!
Üdv.: Efrud
perl minta illesztés HTML kódra
sziasztok,
táblázatokat szertnék kinyerni egy html oldalból de sehogy se megy.
próbáltam mintaillesztést írni de valhol mindig megbukik,
próbáltam html::parser-t de az se jó (vagy én nem csinálom jól).
a lényeg van egy html kód:azt szertném hogy pl.: a 3. táblától adja vissza a tartalmat a 10. tábláig.
ha valaki tud erre valami megoldást, kérem írja meg.
előre is köszönöm
■ táblázatokat szertnék kinyerni egy html oldalból de sehogy se megy.
próbáltam mintaillesztést írni de valhol mindig megbukik,
próbáltam html::parser-t de az se jó (vagy én nem csinálom jól).
a lényeg van egy html kód:
<html>
<head>
...
</head>
<body>
...
lorem ipsum
...
<table>
<table>
</table>
</table>
<table>
<table>
</table>
</table>
<table>
<table>
</table>
</table>
...
mégtöbb tábla
...
<table>
<table>
</table>
</table>
<table>
</table>
</body>
</html>
ha valaki tud erre valami megoldást, kérem írja meg.
előre is köszönöm