Archívum - Okt 5, 2004 - Fórum téma
PHP és a programokonok
Ave!
Tudja valaki, hogy hogyan lehet egy .exe-fileból php-n keresztül kiszedni a programikont röptében? (tehát nem külön file-nak, csak megjeleníteni az oldalon)
Előre is köszönöm a válaszokat,
Cadeyrn
■ Tudja valaki, hogy hogyan lehet egy .exe-fileból php-n keresztül kiszedni a programikont röptében? (tehát nem külön file-nak, csak megjeleníteni az oldalon)
Előre is köszönöm a válaszokat,
Cadeyrn
Eclipse & Quantum DB
Kérdésem:
Az Eclipset feltelepítve elméletileg lehetőség lenne a Quantum DB Perspective segítségével MySql adatbázis kezelésére/böngészésre. Gyakorlatban mit kellene tennem, hogy ez működjön is, mert persze nem megy
P][G
■ Az Eclipset feltelepítve elméletileg lehetőség lenne a Quantum DB Perspective segítségével MySql adatbázis kezelésére/böngészésre. Gyakorlatban mit kellene tennem, hogy ez működjön is, mert persze nem megy
P][G
Regexp és UTF-8
Hello!
Az a gondom, hogy UTF-8-ban kódolt szöveget szeretnék regexpekkel kezelni, csak nem tudom, hogy hogyan. Az UTF-8 átkódolása latin2-re jelenleg nem járható út, natívan kellene megoldani. Próbáltam azt is, hogy a regexp kifejezést kódolom utf-8-ra, de az sem hozta meg a sikert.
Egyéb ötlet?
Hubidubi
■ Az a gondom, hogy UTF-8-ban kódolt szöveget szeretnék regexpekkel kezelni, csak nem tudom, hogy hogyan. Az UTF-8 átkódolása latin2-re jelenleg nem járható út, natívan kellene megoldani. Próbáltam azt is, hogy a regexp kifejezést kódolom utf-8-ra, de az sem hozta meg a sikert.
Egyéb ötlet?
Hubidubi