ugrás a tartalomhoz

Archívum - Okt 10, 2004 - Fórum téma

Aldomain

Anonymous · 2004. Okt. 10. (V), 20.16
Hogyan lehet apache szerver alatt az alkönyvtárakat aldomainként kezelni?
 

Autorun

Agi · 2004. Okt. 10. (V), 17.21
Szeretném megkérdezni, hogyan tudok egy CD-re tett index.html file-t automatikusan elindítani a CD behelyezésekor. Szóval hogyan kell autorun-t létrehozni.

Kösz
Ági
 

Weblapkészítési alapismeretek

nemzetes · 2004. Okt. 10. (V), 11.06
Tisztelt forum lakók!
A nevem Nemzetes, 48 éves vagyok mostanában kezdtem internetezni és hát van még mit tanulnom. A segítségeteket kérném.
Az a nagy problémám, hogy elkezdtem egy honlapot írni, de nincs semilyen számítástechnikai előképzésem és állandóan akadályokba ütközök. Rögtön az első: Regisztráltam egy oldalt és kellene egy index html-t létre hozni, na ezt már nem tudtam, fogalmam sincs mi az! Kerestem a neten de mindenhol csak annyit írtak róla hogy csináld meg mert máskülönben nem lehet tartalommal feltölteni az oldalt, de azt nem irja le senki, hogy ezt hogy kell létre hozni. Mintha ez olyan egyértelmű lenne mindenkinek!
A másik: Atartalom feltöltése totalcommander-en keresztül történhet e vagy használjak valami mást?
A harmadik: Van e olyan teljesen egyszerű weblap készítő prg. ami magyar nyelvű és előre elkészített sablonok alapján dolgozik amit csak mint egy űrlapot ki kell tölteni és elvileg kész? Ezt azért kérdezem mert nyelvi problémáim is vannak!
Nagyon köszönöm a segítséget, ha veszi valaki a fáradságot és válaszol. Van egy oldalam ami a gportal segítségével jött létre de én saját készítésűt szeretnék. Ha megtennétek hogy az oldalamon válaszolnátok egy teljesen kezdő számára is érthető, szájbarágós módon az nagyon jó lenne. http://www.nemzetes.gportal.hu
Még egyszer köszönöm a segítséget!