ugrás a tartalomhoz

Archívum - Okt 21, 2004 - Fórum téma

Szkript futtatása félóránként

Anonymous · 2004. Okt. 21. (Cs), 15.00
egy adatok.php file-t kellene minden fél órában futatnom.

Milyen parancsal tehető ez meg, és szeretnék kapni valami példa commandot is.

Előre is köszönöm.
 

állományok lekérdezése

Anonymous · 2004. Okt. 21. (Cs), 11.52
Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy honnan tudnék összeszedni egy olyan php scriptet, amivel a serveren lévő meghatározott könyvtárban és alkönyvtárban lévő filek mennyiségét és azok méretét lekérdezze, és azt listázza?
Köszönettel, Pulse
 

theme-k

kuller · 2004. Okt. 21. (Cs), 11.43
Sziasztok!

Most térek át 4.5-ös drupalra, emiatt a theme-t is át kell alakítanom az úljabb formátumra. A leggyorsabb megoldásként átmásoltam a chameleonból a themet, common.css-t és a style.css-t a saját témám könyvtárába. A themeben a "chameleon" stringet kicseréltem a sajátom nevére. A régi css tartalmát bemásoltam a common.css-be és a style.css-be is. (Tudom nem szép megoldás, de a régi átírása sokkal hosszabb időbe kerülne.)
Nagyszerűen működik is, csak az administer/settings menürontra kattintva egy óriási tömböt dumpol ki az oldal tetejére. Nem másolnám be az egészet, de így kezdődik: "array(2) { [0]=> string(23) "Write errors to the log" [1]=> string(41) "Write errors to the log and to the screen" } array(12) { [3600]=> string(6) "1 hour" [10800]=> string(7) "3 hours" ... ". Különböző dátumformátumok, a napok nevei, időzónák és ilyesmik vannak benne. Akkor is megjelenik, ha az error reportingot "Write errors to the log" -ra állítom.
Kerestem a themeben "dump" stringet, de nem találtam, tehát nem onnan íratódik ki. Valahonnan másonnan jön, de nem tudom honnan...

Mivel a probléma eddig csak ennél a menüpontnál jött elő, így nem olyan nagy gond mert csak én fogom látni, de ki tudja milyen meglepetéseket okozhat még.

Találkoztatok már ilyennel?
Tudjátok a tömb nevét? (Kérésre elküldöm.)
Esetleg gyári bug?

Kösz:K