ugrás a tartalomhoz

Archívum - Júl 12, 2004 - Blog bejegyzés

Jön az első Weblabor szakmai találkozó

Hojtsy Gábor · 2004. Júl. 12. (H), 21.30
Kezdetben voltak a PHPLista találkozók, melyeken felmerült a WFSZ ötlete. Ezt az első és a második PHP Konferencia megvalósítása követte, melyek kicsit háttérbe szorították a találkozókat. A konferenciák kicsinyített országjáró verzióiként indult el a Roadshow sorozat (mely folytatódhat, ha további lelkes szervezőjelöltek jelentkeznek). Most végre visszatér a Weblabor találkozó, de "szakmai" betéttel ellátva, ami csak plusszt jelent.

Firefox.hu - ajánld másoknak!

Bártházi András · 2004. Júl. 12. (H), 17.41
Sokszor és sok helyen, így bennem is felmerült már, hogy jó lenne a Firefox-ról egy magyar nyelvű oldalt indítani, s nem csak ecsetelni a Firefox előnyeit, hanem be is mutatni azokat. A gondolatot lassan, de biztosan tett követte, így a mai napon elindult a Firefox.hu oldal.

Perrel fenyegetik az Odeon elérhető honlapjának készítőjét

Hojtsy Gábor · 2004. Júl. 12. (H), 17.18
Matthew Somerville érdekes hobbival bír. Különböző nem elérhető (inaccessible) formában elkészített honlapok elérhető változatát készíti el szabadidejében. Tevékenységében az a legjobb, hogy folyamatosan az aktuális tartalmat tudják az elérhető verzió látogatói is figyelemmel kísérni, hiszen proxyként (élő szűrőként) viselkednek megoldásai. Úgy tűnik munkásságával nincs mindenki megelégedve.