ugrás a tartalomhoz

Firefox.hu - ajánld másoknak!

Bártházi András · 2004. Júl. 12. (H), 17.41
Sokszor és sok helyen, így bennem is felmerült már, hogy jó lenne a Firefox-ról egy magyar nyelvű oldalt indítani, s nem csak ecsetelni a Firefox előnyeit, hanem be is mutatni azokat. A gondolatot lassan, de biztosan tett követte, így a mai napon elindult a Firefox.hu oldal.

Firefox képernyőképek

Az oldal célja a böngésző bemutatása, jelenleg csak elindult ezen az úton. Sok ötlet merült fel, ezek folyamatosan megvalósításra fognak kerülni. A cél egy olyan oldal kialakítása, ahova mindenki bátran küldheti ismerőseit, s ahol meg lehet ismerkedni ezzel a kiváló böngészővel.

Szívesen vesszük, ha személyes, vagy céges oldaladról belinkeled! Ehhez a Mozilla oldalain elérhető már kész bannereket javasoljuk, melyekből hamarosan készítünk magyar verziót is!
 
1

9.1 magyaritas

Anonymous · 2004. Júl. 12. (H), 22.31
varhatoan mikor lesz meg a 9.0/9.1 magyaritasa?
2

Amikor megcsinálja valaki..

Bártházi András · 2004. Júl. 12. (H), 22.46
Szia!

Annyit tudok mondani, hogy amikor megcsinálja valaki. :) Tímár András / FSF.hu korábban azt írta talán a HUP.hu-n, hogy valaki foglalkozik vele, de ezek szerint még nem tartanak ott. Én is szívesen fordítanám, de most nincs rá egyelőre erőforrás. Szóval egyelőre ez a helyzet a magyarítással.

-boogie-
3

kontakt

Jano · 2004. Júl. 13. (K), 16.23
Magyaritashoz kene egy kontakt gondolom ott a honlapon, hogy aki tudja, vallalna az megcsinalhassa.
4

Írjon!

Bártházi András · 2004. Júl. 13. (K), 16.28
Az info@-ra jöhet a levél! De egyeztetni kell Tímár Andrással is, sőt, valószínűsítem, hogy nekik már van valamilyen állapotuk a fordításból.

-boogie-