ugrás a tartalomhoz

Archívum - Szep 9, 2003 - Blog bejegyzés

PHP Weekly - 153.

Hojtsy Gábor · 2003. Szep. 9. (K), 11.57
Rendszeres olvasóink nyilván észrevették, hogy az utóbbi időben nem jelentettük meg a Zend PHP Weekly hírlevél mindekori számainak lefordított változatát. Ez egyértelműen annak köszönhető, hogy igazán érdekes hírek nem jelentek meg az utóbbi hetekben. Úgy tűnik, hogy mindez annak tudható be, hogy a fejlesztők a PHP 5-ös verzió tesztelésére és javítására koncentrálnak. Éppen a PHP 5-ös verzióhoz kapcsolódik az eheti szám legtöbb vitát kiváltó híre.

Adatbázis tervezés - DBDesigner4

_pp_ · 2003. Szep. 9. (K), 11.27
Szerencsére egyre többen kezdenek el PHP-ben programozni és egyre többen szeretnék az adataikat fájlok helyett adatbázisban tárolni. Mi sem bizonyítja ezt jobban mint az, hogy a konferencia után többen is megkerestek azzal a kéréssel, hogy a következő konferencián legyen szó az adatbázis tervezésről is. Aki nem tudna várni március végéig annak legyen itt két link az elinduláshoz.

ElePHPánt mánia

Hojtsy Gábor · 2003. Szep. 9. (K), 08.42
Néhányan talán már ismerik Vincent Pontier oldalát, melyen egyre komolyabb kampányt folytat a PHP számára bevezetendő ElePHPant logó mellett. Most már angolul is elérhető az a történet ("Fogadj örökbe egy elefántot" címmel), melyben elmeséli, hogyan ismerte fel, hogy a PHP névhez mindenképpen az elefántot kellene társítani.