ugrás a tartalomhoz

Archívum - Szep 8, 2003 - Blog bejegyzés

Megjelent a Zend Studio 3.0 verziója

Bártházi András · 2003. Szep. 8. (H), 16.06
A mai nap megjelent a Zend Studio 3.0-ás verziója. A verzió számos újdonsággal állt elő a PHP alkalmazások fejlesztése és debuggolása terén, melyek a következők:

Boldog szülinapot, Google!

Bártházi András · 2003. Szep. 8. (H), 15.00
Öt éve a szeptember hónap elég mozgalmasra sikeredett. Nemrég köszöntöttük a MozillaZine-t ötödik születésnapján, most egy új ötéves ünnepeltünk van, a Google. Nézzük, hogyan cseperedett fel az orrunk előtt barátunk:

Képből karakteres grafika

Hojtsy Gábor · 2003. Szep. 8. (H), 13.28
Sebastian Röbke készített egy ASCII Artist nevű programot, mely JPG, PNG és GIF képekből képes karakteres verziót készíteni, ezzel idézve a régi szép időket, amikor ezek a grafikák igen nagy népszerűségnek örvendtek.

Megújult a magyar PHP Nuke oldal

Bártházi András · 2003. Szep. 8. (H), 09.13
Egy friss csapattal indult útjára megújulva a PHP Nuke magyar oldala. Szeretnének a még lendületesebb munka mellett további szolgáltatásokat is bevezetni, továbbá a designt is lecserélték az esemény tiszteletére. A csapat bejelentése:

Új PHP-ben írt filemanager

Anonymous · 2003. Szep. 8. (H), 09.08
Az afian.com oldalán megjelent egy új, php-ban írt filemanager.

Megjelent a php|architect szeptemberi száma

Hojtsy Gábor · 2003. Szep. 8. (H), 08.35
A szeptemberi szám olyan hasznos témákat ölel fel, mint a programjaink hibáinak kezelése, nyomtatás PHP-ből, újrahasználható menü készítése XML segítségével, biztonságos programok fejlesztése, haladó adatbázis kezelés. Egy nagyon hasznos szolgáltatás telepítésében segít az ingyenesen elérhető cikk...