ugrás a tartalomhoz

Archívum - Szep 1, 2003 - Blog bejegyzés

PHP támogatás jövőbeli Oracle termékekben

trajic · 2003. Szep. 1. (H), 15.44
Az Oracle nemrégiben nyilatkozatban fejezte ki PHP-támogatási szándékát, melynek köszönhetően a jövőben megjelenő Oracle Application Server-ek számára (kezdésnek a 10G-ben) a jelenleg is elérhető Perl-támogatáshoz hasonlóan a PHP egy támogatott verziója (minimum 4.3) illetve az ahhoz tartozó dokumentáció is elérhető lesz az Oracle Technology Network-ön keresztül.

A pgAdmin3 projekt fordítókat keres

Granc Róbert · 2003. Szep. 1. (H), 12.01
Hamarosan megjelenik a PostgreSQL adatbáziskiszolgáló egyik legkedveltebb többplatformos kezelőeszközének, a pgAdminnak harmadik verziója. A fejlesztők ebből kifolyólag fordítókat keresnek, hogy minél több nyelven készülhessen el időben a fordítás.
A magyar nyelvi változat Kovács Zoltánnak köszönhetően 98%-os készültségi szinten van, de talán elkel még a segítség, ha valaki úgy gondolja segíteni tudna kedvenc eszköze még használhatóbbá tételében.
Jelentkezés a honlapon: http://pgadmin.postgresql.org/pgadmin3/translation.php
 

Nyílt forrású PostgreSQL adatbázistükrözés

Granc Róbert · 2003. Szep. 1. (H), 11.54
A hétvégén a PostgreSQL, Inc. felajánlotta az üzleti célú fejlesztéssel készült eRServer v1.0+ BSD adatbázistükrözési [replication] kiszolgálóját a nyílt forráskódú és ingyenes PostgreSQL adatbáziskiszolgáló fejlesztője, a PostgreSQL projekt számára.

Cross Site Scripting FAQ - magyarul

sunz · 2003. Szep. 1. (H), 00.13