ugrás a tartalomhoz

Archívum - Már 31, 2014 - Fórum téma

Miért jó domain objecteket használni?

inf · 2014. Már. 31. (H), 22.59
Hoztam egy példát domain objectek használatára egy cikkből. A cikk most nem igazán releváns a kérdés szempontjából, de azért belinkelem.

Hol érdemes tanulni?

kzsoltk · 2014. Már. 31. (H), 13.16
Sziasztok!

Szeretnék megtanulni webes (böngészőben futó) szoftvereket fejleszteni. Teljesen új vagyok ezen a területen azaz semmilyen előképzettségem nincs. Szoftverértékesítő voltam, azaz csak beszéltem arról, amiről semminem tudok. Egy programozó ismerősöm felvázolta hogyan is kellene elkezdenem, azaz mivel kéne kezdeni a tanulás hosszú folyamatát. Eszerint sorrendben HTML (XHTML, HTML5), CSS, PHP, MySQL.
Tényleg komolyan érdekel a téma, ezért egy jó iskolában, tanfolyamon szeretném elkezdeni. A net tele van különböző iskolákkal, tanfolyamokkal, de sajnos nem tudom eldönteni, hol kezdjem el.

A segítségeteket kérném, hogy tudtok e ajánlani Budapesten olyan megbízható iskolát vagy tanfolyamot, ahol elkezdhetném a hosszú utat, és valóban szinvonalasan oktatnak?

Sajnos más területen már van tapasztalatom rossz iskolákból, ahol csak a pénzre mentek, de igazán használható tudást nem szereztem, ezért ezt mindenképpen el akarnám kerülni.

Segítségeteket előr is köszönöm!