Archívum - Már 21, 2014 - Fórum téma
Kis forgalmú Drupal 7 tárhely?
Sziasztok!
Igen, azoknak, akik a drupal.hu-t is figyelik, ismerős lehet a zseniális témám, de engedjétek meg hogy Tőletek is megkérdezzem! Szóval a probléma az, kis forgalmú szakmai weblapot szeretnék indítani, Drupal 7 alapon. Napi legfeljebb néhány látogató, egy kicsi, lassan csordogáló fórum, letölthető szakmai anyagok, főoldalon egy-két naponta frissülő hírek, nagyjából ez az elképzelés.
Személyes tapasztalatok, vélemények, észrevételek? (Linkekkel.) Látom, hogy pl. a drupal.hu-t a hoszting.com csinálja, nekem az a havi 4000 Ft-os ár sok amit kérnek, egy ilyen kicsi weboldalhoz nem is kell ilyen erejű szolgáltatás. Évi nettó 10000 fölé túl sokkal nem szeretnék menni költségben...
Köszi
■ Igen, azoknak, akik a drupal.hu-t is figyelik, ismerős lehet a zseniális témám, de engedjétek meg hogy Tőletek is megkérdezzem! Szóval a probléma az, kis forgalmú szakmai weblapot szeretnék indítani, Drupal 7 alapon. Napi legfeljebb néhány látogató, egy kicsi, lassan csordogáló fórum, letölthető szakmai anyagok, főoldalon egy-két naponta frissülő hírek, nagyjából ez az elképzelés.
Személyes tapasztalatok, vélemények, észrevételek? (Linkekkel.) Látom, hogy pl. a drupal.hu-t a hoszting.com csinálja, nekem az a havi 4000 Ft-os ár sok amit kérnek, egy ilyen kicsi weboldalhoz nem is kell ilyen erejű szolgáltatás. Évi nettó 10000 fölé túl sokkal nem szeretnék menni költségben...
Köszi
prepared statements
Sziasztok!
Gondoltam,megkérdezem,hátha tudtok valamit róla. Magyar leírást keresek a prepared statements témakörről. Hogy keressem egyáltalán? Van ennek valami magyar neve? Van magyar könyv ami leírja az alapoktól? Jól jönne valami leírás, hogy mi ez, hogy működik és hogy tudom a -nem objektum orientált- kódomban lecserélni az összes mysql dolgot erre. Gondolom,ilyen részletes leírás nem lesz, de bízom azért benne, hogy megértem a működését. Azért lenne jó magyar leírás,mert, bár tudok angolul,a php.net-es leírások felét nem értem a szakszavak miatt.
■ Gondoltam,megkérdezem,hátha tudtok valamit róla. Magyar leírást keresek a prepared statements témakörről. Hogy keressem egyáltalán? Van ennek valami magyar neve? Van magyar könyv ami leírja az alapoktól? Jól jönne valami leírás, hogy mi ez, hogy működik és hogy tudom a -nem objektum orientált- kódomban lecserélni az összes mysql dolgot erre. Gondolom,ilyen részletes leírás nem lesz, de bízom azért benne, hogy megértem a működését. Azért lenne jó magyar leírás,mert, bár tudok angolul,a php.net-es leírások felét nem értem a szakszavak miatt.