ugrás a tartalomhoz

Archívum - Már 3, 2014 - Fórum téma

Hogyan érdemes js-ben buildelni

inf · 2014. Már. 3. (H), 16.53
Szép napot!

Van egy olyan problémám, hogy js-ben gulppal szeretnék több build-et csinálni ugyanarról a kódról, és nem tudom hogyan álljak neki. Jelenleg van egy AMD csomagolt buildem a kódról, illetve hozzá amd csomagolt tesztek karmával és jasmine-el. Ezeket szeretném valahogy portolni commonJS-re, illetve global namespace-re.

Egyelőre két ötletem van. Az egyik, hogy továbbra is AMD-vel fejlesztek, és írok egy tasket, ami kiemeli a közös kódot az AMD csomagolt változatból, és utána újra becsomagolja pl commonJS-be. A másik, hogy kiemelem én kézzel a közös kódot, aztán ezek után úgy fejlesztek, hogy a unit tesztek csak build után futnak le. Ez utóbbinak van egy olyan hátránya, hogyha több modul van a projekten belül, akkor elég nehézkes a használata, mert valamilyen módon vezetni kell, hogy mégis milyen modulokat importálok... Mit tudtok javasolni, ti hogyan oldjátok meg?
 

Űrlap státusz változtatása

Bera · 2014. Már. 3. (H), 14.48
Üdv!

Azt szeretném megtudni hogyan lehetne megoldani azt hogy az űrlap elemeinek a kitöltését letiltsam de csak azután, hogy submitolva lett.
És ezeket az űrlapelemeket hogyan tudnám egy másik gombbal újra aktiválni?