ugrás a tartalomhoz

Archívum - Ápr 10, 2013 - Fórum téma

Biztonság a neten? (kicsit flame, de nem nagyon ;) )

H.Z. · 2013. Ápr. 10. (Sze), 12.20
Tegnap kedvenc mobilszolgáltatómnál adódott egy kis gondom a webes felülettel.
Felhívtam az ügyfélszolgálatot, ügyintéző tanácstalan, fogalma sincs, mi okozhatja a gondot.
Konkrétan annyi bajom volt, hogy az éppen rendezett számlám mellett nem jelent meg, hogy befizettem. (kártyával fizettem, korábban fél percen belül pipálta a rendszerük, hogy megjött)
Ezt részben én okoztam azzal, hogy elindítottam a fizetést, majd a noscript, cookiemonster állítgatása miatt kénytelen voltam félbeszakítani és újra kezdeni.
Írtam nekik egy e-mailt, benne a problémás számla azonosítójával, hogy nézzenek már rá, mert valami gubanc van vele, illetve ha úgy gondolják, hogy önmagától megoldódik a gond, akkor kb. mennyi idő múlva.

Az eddigiekben lát-e valaki olyat, amihez azonosítani kellene magamat ahhoz, hogy válaszoljon egy ügyfélszolgálat? (szerintem ez egy általános jellegű kérdés volt, egyébként választ is kaptam rá)

De... Ami kiakasztott: küldjem el e-mailben a személyes adataimat és az ügyfélbiztonsági kódomat, akkor tudnak bővebben válaszolni.
Bennem van a hiba és teljesen normális, hogy e-mailben elkérik egy ügyfél PIN kódját/jelszavát/stb?

Ti hogy látjátok?
Mondjuk ha azt nézem, hogy a bankom meg egyszerű levélben küldi a bankkártyákat is, meg ha új kártya, a hozzá tartozó PIN kódot is... :(



ui: ha valakinek van ismerőse a piros szolgáltató IT biztonsággal foglalkozó területén... ;)))
 

Wordpressbe egyedi oldal

Kezdo_2 · 2013. Ápr. 10. (Sze), 09.19
Ha nem vagyok meelégedve a wordpress saját oldalaival, hogy tudok egy saját php oldalt beletenni, mert ha simán feltöltöm és belinkelem akkor egy üres sablonlap jelenik meg.