ugrás a tartalomhoz

Archívum - Dec 29, 2011 - Fórum téma

Itt a freeweb.hu vége

H.Z. v2 · 2011. Dec. 29. (Cs), 21.46
Ha valaki érintett még nem értesült volna róla, 2012. január 10.-től megszűnik az ingyenes freeweb.hu/fw.hu.
Igazán rendesek, hogy időben szóltak. E-mailt a mai napig nem kaptam a változásról. Mondjuk nekem nincs ott éles anyagom, de viszonylag méretes arcátlanságnak tartom a tisztelt tulajdonosok részéről, hogy mindössze két hetet hagytak a felhasználóiknak arra, hogy új helyet találjanak az oldalaiknak.
Külön élmény, hogy kapcsolat címén csak hibajelentő van, az impresszumban meg egy ocsmány reklámoldal jön fel.

Vagy csak számomra újdonság mindez?
forrás: http://fw.hu

update: elnézést kérek, dec.10-én kaptam e-mailt tőlük, de valamiért a levélszemét közé került automatikusan. Igaz, a hírlevélben csak a szolgáltatás bővüléséről írnak, arról szemérmesen hallgattak, hogy ezzel egyidejűleg az ingyenes szolgáltatás eltörlik.
 

Lájkoltató-átirányító kis FB app hogyan?

shamanix · 2011. Dec. 29. (Cs), 15.13
Üdv,

nem csinaltam még FB appot, de webfejlesztésben, php-ban otthon vagyok, egy olyan kérdésem lenne, hogy egy FB app kb hogyan megoldható nagy vonalakban és mennyi idő alatt megoldható kb?
azt kell tudja, hogy bejelentkezteti a usert, majd like-olnia és megosztania kell vmit, ha ezt megteszi, akkor elirányitja egy adott url-re, ahova csak azok érkezhetnek meg, akik like-oltak ill megosztottak, ha a user nem teszi ezt eg, vagy nem jelentkezik be, akkor mashova iranyitjuk.

kösziköszi
 

freelancer.com oldalról munka

psita · 2011. Dec. 29. (Cs), 00.16
Sziasztok!

Azt szeretném megkérdezni hogy van-e tapasztalatotok a freelancer.com és hasonló oldalakról. Van értelme itt munkát vállalni? (webprogramozással foglalkozom)
Az elkészült oldalakból származó jövedelem után hogy kell adózni, stb.? Ez 17 évesen valahogy megoldható?

A válaszokat előre is köszönöm!

psita