ugrás a tartalomhoz

Archívum - Dec 7, 2011 - Fórum téma

PHPMailer hiba hiba nélkül

aky22 · 2011. Dec. 7. (Sze), 21.27
Kicsit fura a cím, de jobban nem tudtam megfogalmazni. Van egy honlapom amin van egy üzenetküldő. Ma jelentették be, hogy nem működik. Ránéztem, és meglepő hiba fogadott. Fehér kép a forrásban sincs semmi. Utána ránéztem a kódra bekapcsoltam minden hibakijelzést, de semmi változás. Nem tudom hol induljak el. A beállítások jók a HTML jó és csak egyik pillanatról a másikra behalt. Az oldal http://atvaltoztatjuk.net Ha van időtök lécci nézzetek rá. Köszi.
 

jquery .width(); és div tartalom float-tal

therest · 2011. Dec. 7. (Sze), 17.16
Adott egy div (slider), amihez javascript-tel adok gyermekeket egy cikluson belül, és beállítom a pozíciójukat:

cr=document.createElement('div');
cr.className='mybox';
$(cr).css('left',cleft);
$(cr).css('top',ctop);
slider.appendChild(cr);
A css-ek:

.mybox{
	position: absolute;
	height: 100px;
	width: 100px;
	cursor: pointer;
}

#slider {
	position: absolute;
	height: 250px;
	left: 0px;
	top: 0px;
}
A későbbiekben szeretném elérni a slider szélességét, tehát azt hogy mekkorára nyúlik a gyermekek hozzáadása miatt. Itt minden adat amit el tudok érni, 0-át ad vissza. Ha a slidernek megadok fix értéket, akkor pedig azt kapom.

Természetesen amikor a hozzáadom a gyermekeket, akkor beállíthatnám a slider szélességét a megfelelő értékre, de gondolom, ennek automatikusan is meg kell történnie (vagy nem?), és tisztább lenne ha így lenne.

Mi miatt kapok mindig fix értéket, a valós szélességgel szemben?
 

Abszolút középre pozícionálás

Creative · 2011. Dec. 7. (Sze), 15.25
Üdv

Újabban kezdek (részint hála az egész WL közösségnek, részint Poetronak) egyre stabilabb oldal-buildeket készíteni és sorra alakítom át saját, kb éve fejlesztés alatt álló alkalmazásom is. azonban most belefutottam egy érdekes problémába, ami ezerszer előfordul kismillió oldalon, mégis, valahogy egyik eljárás se tökéletes hozzá.

Karakterkódolás

makezdtem · 2011. Dec. 7. (Sze), 11.54
Sziasztok!
Az lenne az én problémám, hogy van egy sablonom, tudom gáz meg ciki, de ez nem ide tartozik... az ékezetes karakterek nem akarnak megjelenni rajta. Nem ? jelek lesznek hanem szimplán nincsenek ott, kihagyja őket. Próbáltam utf 8 akkor iso 1, iso 2 vel is de egyiknél sem teszi ki. Nem tudjátok mi lehet a probléma?
Köszi a segítségeteket!