Archívum - Ápr 22, 2010 - Fórum téma
PHP syntax error
Sziasztok! A következő a problémám. Ezt a hibaüzenetet kapom:
Parse error: syntax error, unexpected ';' in /home/a4430992/public_html/osszinfo.php on line 69
a 69. sor az echo sora.Valaki segíthetne, ha tudja mi a hiba. Előre is köszönöm.
Sanyi
■ Parse error: syntax error, unexpected ';' in /home/a4430992/public_html/osszinfo.php on line 69
a 69. sor az echo sora.
<select name="tantargyi[]"><?
for ($i=0; $i<mysql_num_rows($sqleredmeny); $i++) {
echo ?><option value="<?=$tanidi["$i"]?>" <?if (isset($mmm)){if($mmm == $tanidi["$i"]){echo "selected";}}?>><?=$tani["$i"]?></option><?;?>
<?}?>
</select>
Sanyi
egyik gép látja a flash menu, másik nem?
Szeretnék segítséget kérni, hogy mi lehet a probléma a flash menü gombjaival, mivel az egyik számítógépem tökéletesen megjelenik a másik számítógépen (gyengébb) nem láttok semmit, csak egy hosszú fekete csíkot.
Mi lehet a probléma, min kellenne alakítani, hogy minden gépen ugyanaz jelenjen meg? :-) Vagy a Flash menu factory programmal van valami gond?
Köszi előre is a segítséget.
■ Mi lehet a probléma, min kellenne alakítani, hogy minden gépen ugyanaz jelenjen meg? :-) Vagy a Flash menu factory programmal van valami gond?
Köszi előre is a segítséget.
DELETE + a törölt elem id-je
Sziasztok!
Hogyan lehetne azt megoldani hogy ha kitörlök egy sort az adattáblából, a kitörölt elem id-jét megjegyezni? autoincrementes, azért kellene, mert annak a helyére szeretnék másik adatot rakni.
■ Hogyan lehetne azt megoldani hogy ha kitörlök egy sort az adattáblából, a kitörölt elem id-jét megjegyezni? autoincrementes, azért kellene, mert annak a helyére szeretnék másik adatot rakni.
mp3 lejátszás lejátszási listáról HTML-ben
Sziasztok!
Tudna valaki segíteni abban, hogy ha van egy már működő weblapom, hogyan tudom azt megoldani, hogy egy zenelejátszó egy adott lejátszási listáról játsza le a számokat? És mivel ez egy zenekar honlapja, akik maguk szeretnék feltölteni zenéiket, az lenne a legjobb, ha egy adott mappából töltené be a lejátszási listát, de ha ez így nem oldható meg, az sem baj, az legyen az én gondom. Elég kezdő vagyok, várom a segítségeteket mi. (Ha lehet, gyorsan, mert már itt lógnak a nyakamon) :)
■ Tudna valaki segíteni abban, hogy ha van egy már működő weblapom, hogyan tudom azt megoldani, hogy egy zenelejátszó egy adott lejátszási listáról játsza le a számokat? És mivel ez egy zenekar honlapja, akik maguk szeretnék feltölteni zenéiket, az lenne a legjobb, ha egy adott mappából töltené be a lejátszási listát, de ha ez így nem oldható meg, az sem baj, az legyen az én gondom. Elég kezdő vagyok, várom a segítségeteket mi. (Ha lehet, gyorsan, mert már itt lógnak a nyakamon) :)