ugrás a tartalomhoz

Archívum - Ápr 19, 2010 - Fórum téma

Lighttpd logout

valacska · 2010. Ápr. 19. (H), 22.07
Linux alatt futó lighttpd szerver alatt kellene megoldanom logout-ot. Jelenleg a szerver a 'lighttpd.user' állományt használja basic auth-hoz. A logout oldalt generáló logout.sh cgi script elején beállítom http headernek az alábbiakat:

HTTP/1.0 401 Unauthenticated
WWW-Authentication: Basic realm="Need Auth"

Kliens oldalon meg is jelenik az auth-ra szolgáló dialógus, de akár el is passzolhatom (cancel), mert utána mindennemű auth igény nélkül visszaléphetek az előző oldalra. Azaz, úgy tűnik, a lighttpd nem törli a megfelelő (user)cache tárolóit a http fejlécek hatására.
Van valamilyen megoldás?
Köszönöm, VV
 

3D-s panoráma - hogyan?

Trudy · 2010. Ápr. 19. (H), 13.29
Láttam ezt az interaktív 3D-s panoráma nézegetőt azonnal megtetszett kérdés ,hogyan tudnék hasonlót csinálni a blogomra.
 

jquery + tablesorter + pager - táblázatban

szabolcs77 · 2010. Ápr. 19. (H), 12.54
Adott egy táblázat ami jquery segítségével akarok megjeleníteni, rendezni és lapozni.

http://tablesorter.com/docs/example-pager.html

Ezzel nincs is gond szépen működik. A probléma ott van, hogy a már meglévő weboldalra szeretném beilleszteni ami táblázattal van megcsinálva.
És miután egy táblázatba teszem be a rendezni kívánt táblázatot onnan kezdve a rendezés működik, de a lapozás nem. Miért?

válaszokat előre is köszönöm!
 

url átirányítás

wildface86 · 2010. Ápr. 19. (H), 10.52
Sziasztok!
Egy hírportált ültetek át php nuke alapúról drupal alapúra. Több mint 100 ezer cikkel rendelkező oldalról van szó. Szeretném átirányítani az urleket, de nem nagyon vagyok otthon a htaccesben. Én adatbázison keresztül akartam ezt megoldani, de lebeszéltek róla mert ez erőforrás igényes. A régi url úgy néz ki hogy www.valami.hu/article123456.html, aminek az új oldalon már az felelne meg hogy www.valami.hu/node/123456. Tudna valaki segíteni nekem ebben?