Archívum - Ápr 8, 2010 - Fórum téma
explorer ikon
Sziasztok!
Miért van az, hogy Mozillában, Operában, Safariban, Chromeban megjelennek a weboldalhoz rendelt ikonok a böngésző címsorában/fülein, de Explorerben nem?
32*32 pixeles transzparens PNG-t szoktam átnevezni .ico-vá, és így rendelem az oldalhoz:Előre is köszi!
■ Miért van az, hogy Mozillában, Operában, Safariban, Chromeban megjelennek a weboldalhoz rendelt ikonok a böngésző címsorában/fülein, de Explorerben nem?
32*32 pixeles transzparens PNG-t szoktam átnevezni .ico-vá, és így rendelem az oldalhoz:
<link rel="icon" href="system/icon.ico" type="image/x-icon">
<link rel="shortcut icon" href="system/icon.ico" type="image/x-icon">
Szerver-oldali Form validálás
Üdv
Eme cikk a formos kérdésem folytatása. A kliens-oldali ellenőrzés rendben, ám adódott gond frissítés után a szerver-oldalon is. Sajnos.... a lényeg, elején deklarálok egy változót, ami itt még üres, de hiba esetén ehhez adódik a 3 hiba egyike. A gondom kétoldali.
Eme cikk a formos kérdésem folytatása. A kliens-oldali ellenőrzés rendben, ám adódott gond frissítés után a szerver-oldalon is. Sajnos.... a lényeg, elején deklarálok egy változót, ami itt még üres, de hiba esetén ehhez adódik a 3 hiba egyike. A gondom kétoldali.
akadály
Összefügg az akadálymentesítés és az esztétika honlapok esetében? Ha igen hogyan? Egy akadálymentesített oldal nem lehet esztétikus?
■ Képgaléria select elemként
Üdv mindenkinek!
Ti milyen (fontosabb böngészőkkel kompatibilis, valid) megoldást javasoltok a következő probléma megoldásaként: egy <select> elem működését szeretném imitálni egy képgalériával, ahol az egyes <option> elemek képek, vagyis a user nem egy legördülő lista szöveges elemeiből választ, hanem egy dobozban lévő képek közül.
■ Ti milyen (fontosabb böngészőkkel kompatibilis, valid) megoldást javasoltok a következő probléma megoldásaként: egy <select> elem működését szeretném imitálni egy képgalériával, ahol az egyes <option> elemek képek, vagyis a user nem egy legördülő lista szöveges elemeiből választ, hanem egy dobozban lévő képek közül.