ugrás a tartalomhoz

Archívum - Ápr 22, 2010

PHP syntax error

954rr · 2010. Ápr. 22. (Cs), 23.56
Sziasztok! A következő a problémám. Ezt a hibaüzenetet kapom:

Parse error: syntax error, unexpected ';' in /home/a4430992/public_html/osszinfo.php on line 69
a 69. sor az echo sora.

<select name="tantargyi[]"><?
for ($i=0; $i<mysql_num_rows($sqleredmeny); $i++) {
  echo ?><option value="<?=$tanidi["$i"]?>" <?if (isset($mmm)){if($mmm == $tanidi["$i"]){echo "selected";}}?>><?=$tani["$i"]?></option><?;?>
<?}?>
</select>
Valaki segíthetne, ha tudja mi a hiba. Előre is köszönöm.

Sanyi
 

egyik gép látja a flash menu, másik nem?

szoszke · 2010. Ápr. 22. (Cs), 17.00
Szeretnék segítséget kérni, hogy mi lehet a probléma a flash menü gombjaival, mivel az egyik számítógépem tökéletesen megjelenik a másik számítógépen (gyengébb) nem láttok semmit, csak egy hosszú fekete csíkot.

Mi lehet a probléma, min kellenne alakítani, hogy minden gépen ugyanaz jelenjen meg? :-) Vagy a Flash menu factory programmal van valami gond?

Köszi előre is a segítséget.
 

Ext for Yii

minczerl · 2010. Ápr. 22. (Cs), 14.13
ExtJS kiegészítő Yii keretrendszerhez hamarosan
 

Miért cool a JavaScript?

Török Gábor · 2010. Ápr. 22. (Cs), 14.03
Az áprilisi budapest.js meetupra hirdettünk játékot, amelyben a nevezőknek öt fóliában kellett megválaszolniuk a tárgyban feltett kérdést. A kiírás nem szabott korlátot, de támpontot sem adott a dolgozatok témáját illetően, így teljes mértékben az indulók elképzelésére volt bízva, hogy mit emelnek ki, számukra a coolság miben nyilvánul meg. Három pályamű érkezett, mindhárom teljesen más megközelítéssel. Lássuk őket.

DELETE + a törölt elem id-je

csman007 · 2010. Ápr. 22. (Cs), 12.00
Sziasztok!
Hogyan lehetne azt megoldani hogy ha kitörlök egy sort az adattáblából, a kitörölt elem id-jét megjegyezni? autoincrementes, azért kellene, mert annak a helyére szeretnék másik adatot rakni.
 

mp3 lejátszás lejátszási listáról HTML-ben

pigiburio · 2010. Ápr. 22. (Cs), 08.58
Sziasztok!
Tudna valaki segíteni abban, hogy ha van egy már működő weblapom, hogyan tudom azt megoldani, hogy egy zenelejátszó egy adott lejátszási listáról játsza le a számokat? És mivel ez egy zenekar honlapja, akik maguk szeretnék feltölteni zenéiket, az lenne a legjobb, ha egy adott mappából töltené be a lejátszási listát, de ha ez így nem oldható meg, az sem baj, az legyen az én gondom. Elég kezdő vagyok, várom a segítségeteket mi. (Ha lehet, gyorsan, mert már itt lógnak a nyakamon) :)
 

High DPI Web Sites

Török Gábor · 2010. Ápr. 22. (Cs), 08.56
Amikor 1 CSS pixel != 1 device pixel