ugrás a tartalomhoz

Archívum - Szep 20, 2008 - Fórum téma

weblabor redizájn, eszi-nem eszi

winston · 2008. Szep. 20. (Szo), 15.51
az imént klikkelek wl-re, hogy hátha van valami érdekes thread, és eléggé meglepődve láttam, hogy új design van. ami az igazat illeti, elég régi volt már az előző, szóval rosszat nem tett neki, de mégis megilletődtem. Főleg ezen a blogos feelingen. nos, nyilván még valamelyest béta, de gondoltam megosztom az első benyomásom, meg ez a téma jó lesz arra is, hogy mások is megosszák. tehát:

- nagyok a betűk, most is ahogy gépelek, elég kevés fér ki egy sorba
- a fő tartalomban kevés a hely, főleg a régi threades fórumnak, nagyon összenyomja a két jobboldali blokk
- zavaró, hogy nincs kiírva az aktív témáknál a válasszám, mert abból szoktam tudni, van e új, meg kell e nézzem (bár gondolom most a színek akarnak hasonlót jelezni, de nem tudom, lehet hogy az csak visited link színezés)
- meg sikerült tagokat listázni, ami régen úgy volt, hogy ne lehessen, különböző okokból

a negatívumokról elsőre ennyi, teljességgel építő szándékkal, hisz sokan vagyunk, akik nap mint nap nézik az oldalt, és jó, ha minél jobb érzés kezelni. ami pedig pozitív, azt az ember annyira nem szokta kiemelni, mindenesetre jó, a törekvés is nagyon tetszik, meg hogy a szerkesztőknek volt ideje, és ahogy hallom, még drupal is cserélődött. szóval részemtől köszönöm az igyekvést, és gondolom a többiek is örülnek :) szép napot. kiváncsi vagyok a többiek véleményére :)
 

RSS

GabeszNo.1 · 2008. Szep. 20. (Szo), 10.19
Sziasztok

Egy recept oldalon rss segítségével jelenítek meg friss recepteket, úgy 10 darabot, hozzávalókkal és elkészítéssel együtt.
A php-t csak most kezdtem el tanulni igy még nem igazán van rálátásom a megoldásokra.... még :)
Az RSS-ből szeretném kiolvasni csak a <title>RECEPT NEVE</title> részt, hogy felsorolhassam a napi friss recepteket.
Nektek valószínű 5 perc a megoldás :)
Előre is Thanks!
Gabesz