Archívum - Okt 27, 2008 - Fórum téma
CRM webfejlesztéshez
Sziasztok!
Cégünk elérte azt a határt,hogy érdemes lenne webfejlesztési projektjeinkhez CRM rendszer beszerezni?
Ti használtok ilyesmit és milyen tapasztalatok vannak? Kb. heti 8-10 leadünk érkezik, ami már éves szinten 4-500 leadet jelent és excelben kicsit nehezékes a kezelés.
Ami tudnia kellene a rendszernek:
- history leadenként, mikor melyikkel mi történt
- személyek közötti átadás kinél mikor járt mennyi időt töltött
- státuszváltozások közötti idő
- ráfordított költségek és megtérülési arány
-figyelmeztetés, ha egy adott státuszban túl sokat töltött
- egyik személy másiknak átadhassa üzenettel
- statisztikák, hány százaléka a leadeknek lett ügyfél, visszatérési arány, visszatérési idő, ügyféllé válási idő, státuszokban eltöltött idő, hol vesznek el és milyen arányban az ügyfelek
■ Cégünk elérte azt a határt,hogy érdemes lenne webfejlesztési projektjeinkhez CRM rendszer beszerezni?
Ti használtok ilyesmit és milyen tapasztalatok vannak? Kb. heti 8-10 leadünk érkezik, ami már éves szinten 4-500 leadet jelent és excelben kicsit nehezékes a kezelés.
Ami tudnia kellene a rendszernek:
- history leadenként, mikor melyikkel mi történt
- személyek közötti átadás kinél mikor járt mennyi időt töltött
- státuszváltozások közötti idő
- ráfordított költségek és megtérülési arány
-figyelmeztetés, ha egy adott státuszban túl sokat töltött
- egyik személy másiknak átadhassa üzenettel
- statisztikák, hány százaléka a leadeknek lett ügyfél, visszatérési arány, visszatérési idő, ügyféllé válási idő, státuszokban eltöltött idő, hol vesznek el és milyen arányban az ügyfelek
visszalépés gomb
Sziasztok.
Szeretnék egy olyan gombot kreálni amivel vissza tudok lépni az előző oldalra de ne csak egyet jegyezzen meg mint pl. a http_referer. Milyen megoldás lenne erre. Esetleg valakinek van egy kész kódja erre? :)
Előre is köszi a helpet.
■ Szeretnék egy olyan gombot kreálni amivel vissza tudok lépni az előző oldalra de ne csak egyet jegyezzen meg mint pl. a http_referer. Milyen megoldás lenne erre. Esetleg valakinek van egy kész kódja erre? :)
Előre is köszi a helpet.
xslt attributum kezeles
Sziasztok!
xslt-vel szeretnek egy xml-t modositani:
input xml:
<elemnt>
<subelemnt id="1" txt="valami"/>
<subelemnt id="2" txt="valami"/>
</elemnt>
xslt feladata lenne: ahol az id=1 ott a txt legyen "ujszoveg"
output xml:
<elemnt>
<subelemnt id="1" txt="ujszoveg"/>
</elemnt>
A megoldas lehet hogy egyszeru, csak nem nekem...
Elore is koszonom segitsegeteket.
■ xslt-vel szeretnek egy xml-t modositani:
input xml:
<elemnt>
<subelemnt id="1" txt="valami"/>
</elemnt>
xslt feladata lenne: ahol az id=1 ott a txt legyen "ujszoveg"
output xml:
<elemnt>
<subelemnt id="1" txt="ujszoveg"/>
</elemnt>
A megoldas lehet hogy egyszeru, csak nem nekem...
Elore is koszonom segitsegeteket.
Apache install
Helló!
Letöltöttem a gépemre az Apache 2.0-át és próbáltam telepíteni de a következő hibát jelezte ki nekem:
Error 1327.Invalid Drive:E:
A furcsa az hogy nincs is E meghajtóm
Mi lehet a probléma?
Köszi
■ Letöltöttem a gépemre az Apache 2.0-át és próbáltam telepíteni de a következő hibát jelezte ki nekem:
Error 1327.Invalid Drive:E:
A furcsa az hogy nincs is E meghajtóm
Mi lehet a probléma?
Köszi
DNS szerver
Hello. Szeretnék létrehezni egy web szervert.
Az volna a kérdésem, hogy meg-e lehetne azt oldani, hogy egy létező már működő webhelyre áttirányítani a DNS-t? Nem akarnák külön Szervergépet felállítani, hanem van egy webtárhelyem, meg domén nevem is hozzá. S ahhoz szeretném hozzáirányítani. Ezt meg lehetne oldani, vagy kellene egy virtuális szerver?
■ Az volna a kérdésem, hogy meg-e lehetne azt oldani, hogy egy létező már működő webhelyre áttirányítani a DNS-t? Nem akarnák külön Szervergépet felállítani, hanem van egy webtárhelyem, meg domén nevem is hozzá. S ahhoz szeretném hozzáirányítani. Ezt meg lehetne oldani, vagy kellene egy virtuális szerver?
Hogy lehet képeket szerver oldalon ugyanolyan méretre vágni úgy hogy az arcot felismerje?
Sziasztok,
Egy fejlesztésnél gondban vagyunk. Egy társkereső szerűséget fejlesztünk, megnéztünk több magyar és külföldi társkeresőt, és mindegyikben úgy van a profilkép-feltöltés megcsinálva, hogy akár álló, akár fekvő képet töltesz fel, a profil képed álló kép lesz. Nem torzítással, hanem kivágással csinálja.
A furcsa az, hogy ha egy fekvő képet feltöltök, aminek a bal szélén van egy emberfej, akkor is az emberfej lesz állóképnek kivágva. Tehát nem automatizáltan pl. a közepét vágják ki, hanem valahogy érzékeli hogy hol az arc a képen.
Feltöltés után hosszú ideig még nem látható a kép (pending - ezt írja ki).
Vajon hogy csinálják? Milyen programmal? Tudtok segíteni?
■ Egy fejlesztésnél gondban vagyunk. Egy társkereső szerűséget fejlesztünk, megnéztünk több magyar és külföldi társkeresőt, és mindegyikben úgy van a profilkép-feltöltés megcsinálva, hogy akár álló, akár fekvő képet töltesz fel, a profil képed álló kép lesz. Nem torzítással, hanem kivágással csinálja.
A furcsa az, hogy ha egy fekvő képet feltöltök, aminek a bal szélén van egy emberfej, akkor is az emberfej lesz állóképnek kivágva. Tehát nem automatizáltan pl. a közepét vágják ki, hanem valahogy érzékeli hogy hol az arc a képen.
Feltöltés után hosszú ideig még nem látható a kép (pending - ezt írja ki).
Vajon hogy csinálják? Milyen programmal? Tudtok segíteni?
syntax error a PHP kódomban
Erre a kódra syntax errort kapok a 22-ik sornál ami a </html>
Nem igazán látom hol hibáztam... vki tudna segíteni?
■ Nem igazán látom hol hibáztam... vki tudna segíteni?
<html>
<head>
<title>4.2</title>
</head>
<body>
<?php
$hangulat = "boldog";
if ( $hangulat != "boldog" )
{
print "Hurrá";
}
else