Archívum - Okt 6, 2008 - Fórum téma
set Timeout,ClearTimeout
Sziasztok!
Volt már ilyen téma,de a leírtak alapján nem működik.
A lényeg az lenne ha két billentyüzet leütés között nem tellik el 2 másodperc akkor az előzőt törölje.
a kód
köszönöm a segítséget
■ Volt már ilyen téma,de a leírtak alapján nem működik.
A lényeg az lenne ha két billentyüzet leütés között nem tellik el 2 másodperc akkor az előzőt törölje.
a kód
function delay()
{
var t=0;
clearTimeout(t)
t=setTimeout("kalk()",4000);
}
function kalk()
{
data = document.getElementById('data').value
alert(data);
}
{
var t=0;
clearTimeout(t)
t=setTimeout("kalk()",4000);
}
function kalk()
{
data = document.getElementById('data').value
alert(data);
}
köszönöm a segítséget
IE Scrollbar bug
Udv
Keresgeltem guglin, de nem igen talalkoztam a megoldassal. Gyakorlatilag egy eleg katyvasz html kod produkal egy ilyet: kep. Elvileg ilyen fizikai keptelenseg kellene, hogy legyen, de valahogy sikerult osszehozni :)
A kod takaritasarol jelen esetben lemondtam a rovid hatarido miatt, de elobb utobb el jon az is :) Az erdekelne, hogy talalkozott-e mar valaki ilyennel es tud-e ra valami gyors gyogyirt?
Elore is koszi.
■ Keresgeltem guglin, de nem igen talalkoztam a megoldassal. Gyakorlatilag egy eleg katyvasz html kod produkal egy ilyet: kep. Elvileg ilyen fizikai keptelenseg kellene, hogy legyen, de valahogy sikerult osszehozni :)
A kod takaritasarol jelen esetben lemondtam a rovid hatarido miatt, de elobb utobb el jon az is :) Az erdekelne, hogy talalkozott-e mar valaki ilyennel es tud-e ra valami gyors gyogyirt?
Elore is koszi.