Archívum - Feb 3, 2005 - Fórum téma
PHP tömörítés
Hali mindenki!
Olvastam egy régebi Weblaboros cikket, a PHP tömörítésről, és előnyeiről, és írtam rá egy programot C# -ben.
Szeretném, ha megnéznétek, és kritizálnátok ;)
A futtatásához kell a Microsoft.NET Framework ezt bárhonnan letölthetitek (Google).
A progit a http://nemo.uw.hu/progi.rar címen lehet elérni.
Köszi!
Nemo
■ Olvastam egy régebi Weblaboros cikket, a PHP tömörítésről, és előnyeiről, és írtam rá egy programot C# -ben.
Szeretném, ha megnéznétek, és kritizálnátok ;)
A futtatásához kell a Microsoft.NET Framework ezt bárhonnan letölthetitek (Google).
A progit a http://nemo.uw.hu/progi.rar címen lehet elérni.
Köszi!
Nemo
Fájlok elérése csak jelszóvédelemmel
Üdv MindenkiNet!
Kérdésem a következő lenne: hogyan tudok jelszót létrehozni az oldalamra, ha azt szeretném, hogy bizonyos részeket csak azok a személyek láthassanak, akik ismerik a kódot? (azonosítót nem szeretnék, csak jelszót). Ha tudtok, légyszi segítsetek...
Kössssz, Karesz
■ Kérdésem a következő lenne: hogyan tudok jelszót létrehozni az oldalamra, ha azt szeretném, hogy bizonyos részeket csak azok a személyek láthassanak, akik ismerik a kódot? (azonosítót nem szeretnék, csak jelszót). Ha tudtok, légyszi segítsetek...
Kössssz, Karesz
export from mysql
Üdv!
Át kéne mentenem egy mysql adatbázisból egy táblát egy másik mysql adatbázisba. Amin jelenleg vannak az adatok az egy Debian szerver a másik egy ingyenes kiszolgáló, de azon legalább van phpMyAdmin. Kerestem hozzá szoftvert de mind fizetős, a mysqlFront pedig valamiért nem tud kapcsolódni a Debian szerverhez.
Hajlamos lennék PHP segítségével átvinni az adatokat de sajnos erre nem ismerek biztonságos módszert.
Előre is köszönöm a segítségeteket!
■ Át kéne mentenem egy mysql adatbázisból egy táblát egy másik mysql adatbázisba. Amin jelenleg vannak az adatok az egy Debian szerver a másik egy ingyenes kiszolgáló, de azon legalább van phpMyAdmin. Kerestem hozzá szoftvert de mind fizetős, a mysqlFront pedig valamiért nem tud kapcsolódni a Debian szerverhez.
Hajlamos lennék PHP segítségével átvinni az adatokat de sajnos erre nem ismerek biztonságos módszert.
Előre is köszönöm a segítségeteket!