Archívum - Feb 9, 2005 - Fórum téma
felbontás - hogy is van ez?
(Na, most lehet, hogy vihart fogok kavarni...)
Úgy tanultuk, hogy az oldalakat úgy kell tervezni, hogy minden böng.felbontással azt mutassa, amit láttatni akarunk. Tehát nem csak 800, 1024px-el, hanem mindig. Ez az én olvasatomban azt jelenti, hogy a lap mindig töltse ki a képernyő szélességét.
Magam általában 800-as felbontással szoktam böngészni. Múltkor kipróbáltam, a legtöbb oldal (nagy hírportálok, szakmai portálok, egyéb oldalak) nagyobb felbontással csak a képernyő 2/3-ad szélességét foglalja el - éppen a WebLabor is ilyen - tehát széltében nem tölti ki a teljes képernyőt.
A nagy szájtok sokszor trehányul vannak csinálva, ezt tudjuk, de a WL-nél mértékadó a hozzáállás, sokaknak minta.
Most akkor hogy van ez? Mennyire illik foglalkozni a felbontással, mennyire fontos a teljes képernyőszélesség kihasználására?
Érdekelne erről mások véleménye.
Üdv: Thom
■ Úgy tanultuk, hogy az oldalakat úgy kell tervezni, hogy minden böng.felbontással azt mutassa, amit láttatni akarunk. Tehát nem csak 800, 1024px-el, hanem mindig. Ez az én olvasatomban azt jelenti, hogy a lap mindig töltse ki a képernyő szélességét.
Magam általában 800-as felbontással szoktam böngészni. Múltkor kipróbáltam, a legtöbb oldal (nagy hírportálok, szakmai portálok, egyéb oldalak) nagyobb felbontással csak a képernyő 2/3-ad szélességét foglalja el - éppen a WebLabor is ilyen - tehát széltében nem tölti ki a teljes képernyőt.
A nagy szájtok sokszor trehányul vannak csinálva, ezt tudjuk, de a WL-nél mértékadó a hozzáállás, sokaknak minta.
Most akkor hogy van ez? Mennyire illik foglalkozni a felbontással, mennyire fontos a teljes képernyőszélesség kihasználására?
Érdekelne erről mások véleménye.
Üdv: Thom
PHP windwos freetye2 támogatás
Üdv Mindenkinek,
hogyan lehet Windows alatt PHP-Apache-ban, a freetype-ot aktiválni RTFM minden megvolt, de nemmegy GD2 aktiválva, exif, és mbstring aktivalva
Üdv
Sanyi
Typo3-hoz kell!
■ hogyan lehet Windows alatt PHP-Apache-ban, a freetype-ot aktiválni RTFM minden megvolt, de nemmegy GD2 aktiválva, exif, és mbstring aktivalva
Üdv
Sanyi
Typo3-hoz kell!