Archívum - Aug 19, 2004 - Fórum téma
Változó értékének átadása
Sziasztok!
Egy méretezett, fejléc nélküli ablakot szeretnék megnyitni, egy kiválasztott kép megjelenítésére. Valahogy mondjuk így:
"<a href=\"#\" onclick=\"window.open('../rtg_img/rtgmutat.php','_blank','width=900, height=677, resizable=yes, menubar=no scrollbars=1 status=0')\"><b>$rtg_kep</b></a>"
Ennek a bizonyos $rtg_kep változó értékére lenne szükségem a megnyitandó új ablakban.
Hogy lehet ezt "elküldeni"?
Előre is kösz a segítséget!
■ Egy méretezett, fejléc nélküli ablakot szeretnék megnyitni, egy kiválasztott kép megjelenítésére. Valahogy mondjuk így:
"<a href=\"#\" onclick=\"window.open('../rtg_img/rtgmutat.php','_blank','width=900, height=677, resizable=yes, menubar=no scrollbars=1 status=0')\"><b>$rtg_kep</b></a>"
Ennek a bizonyos $rtg_kep változó értékére lenne szükségem a megnyitandó új ablakban.
Hogy lehet ezt "elküldeni"?
Előre is kösz a segítséget!
Hozzászólások száma
Sziasztok!
Írtam egy egyszerű kis fórumot. És nemtudom hogy lehetne megoldani, hogy egy oldalon pl. csak 10 hozzászólásjelenjen meg.
Lécci segítsetek.
■ Írtam egy egyszerű kis fórumot. És nemtudom hogy lehetne megoldani, hogy egy oldalon pl. csak 10 hozzászólásjelenjen meg.
Lécci segítsetek.
php + mysql_data_seek()... nem ertem
Warning: mysql_data_seek() [function.mysql-data-seek]: Offset 1 is invalid for MySQL result index 4 (or the query data is unbuffered) in ...
a mysql_data_seek() TRUE-t ad vissza, ha sikerul ugrani arra a sorra, FALSE-t ha nem. Akkor meg mi a szöszért ad nekem hibát. Ha nem tud ugrani, akkor mondja azt hogy FALSE! Hát megverem!
Megvédi valaki? Elég ha megmagyarázod, hogy miért csinálja ezt velem.
Puszi
■ a mysql_data_seek() TRUE-t ad vissza, ha sikerul ugrani arra a sorra, FALSE-t ha nem. Akkor meg mi a szöszért ad nekem hibát. Ha nem tud ugrani, akkor mondja azt hogy FALSE! Hát megverem!
Megvédi valaki? Elég ha megmagyarázod, hogy miért csinálja ezt velem.
Puszi
Input gond
Szoval az lenne a problémám, hogy input_text mezőből viszek fel adatot mysql adatbázisba. Miért van az, hogy az adatbázisban kódolva jelennek meg bizonyos ékezetes karakterek ? (pl.: Ő = Ő)
■