ugrás a tartalomhoz

Archívum - Ápr 7, 2004 - Fórum téma

Kell jelszó vagy nem?

log72 · 2004. Ápr. 7. (Sze), 22.01
Sziasztok!

localhoston jelszó nélkül jól működő oscommerce a szerverre történt telepítés után az alábbi hibaüzenetek jönnek:

az index.php-n>
"Warning: Access denied for user: 'catalog_tucan##kukac##localhost.localdomain' (Using password: NO) Unable to connect to database server!"

az amin.php-n>
ugyanez, csak (Using password: YES).

Köszi a türelmet!
 

unidev

.taltos · 2004. Ápr. 7. (Sze), 13.32
Üdvözlök mindenkit!

Egy új programozással kapcsolatos oldalt szeretnénk indítani.
Egy ideje már folyik a szerveződés. Az portál célja volna többek között:
- megteremteni egy szakmailag és erkölcsileg stabil tudásbázist
- felsőoktatási intézmények hallgatóinak, oktatóinak, és a magyar "szakma" javának összehozása, közös projectek elkezdése.
- dokumentációk elérését
- stb.

Most nem tudom rendesebben kifejteni (ha nem szól senki, akkor kifejtem...), de az a helyzet, hogy meglenne a tárhely, elindítottam a domain reg.-t, megvan az alapkoncepció, van terv a desingra (persze csak az én fejemben), és van egy kb. képem, hogy milyen lehetne az oldal.

Többen jelezték, hogy erre nagyon nagy szükség lenne (mármint az oldalra). Mivel többek közöt sok olyan opció is lenne, amit eddig magyar oldalakon nem nagyon lehetett találni, valamint az eddig a szervezésben résztvevők sem nagyon értenek a motor implementálásához, ezért szeretnék olyan embereket keresni, akik tudnának segíteni kialakítani az oldalt.

Amire szükség volna:
- milyen motorra lenne szükség, ami a legtöbb böngészővel jól működik(tehát például az e107 kilőve), lehetőleg minnél többet levesz a válunkról, azaz dinamikus(pl. hasonló filozófiával, mint a HUPWiki, azaz a regisztrált tagok, vagy azoknak egy csoportja, ahol engedjük, ott tudnak javítani), kialakítható az a desing, amit elképzeltem(3 hasábos, egyszerűbb kinézetű), és megvannak azok a szolgáltatások, amit szeretnénk
(minden felhasználónak lehetne naplója,
fórum,
cikkek,
hírek,
project-ek indítása és kezelése,
on-line lexikon kialakítása(olyasfajta HUPWiki-s),
letöltések, és ezek között kapcsolat(például egy-egy project-hez autómatikusan készüljön egy topic a fórumban)
...) Talán a drupal, bár én nem ismerem?
- Szükség lenne olyanokra, aki eléggé értik a dolgukat ahhoz, hogy egy az egyben meg tudnák csinálni az oldalt, és utánna esetleg még segíteni, vagy karbantartani.