ugrás a tartalomhoz

Archívum - Aug 2003 - Fórum téma

Dátum
  • Minden
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
Típus

augusztus 31

Word dokumentum tartalma

paja · 2003. Aug. 31. (V), 10.32
Hello mindenki!

Egy kérdésem lenne, bár nemtom, hogy egyátalán megvalósítható a dolog...
Szóval annyi a megoldandó probléma, hogy egy word doksi tartalmát kéne valahogy kiolvasni (formázásokkal, táblázattal, színekkel...) és elmenteni egy adatbázis táblába. Lehetséges ez valamilyen módon? Csinált már valaki hasonlót? Esetleg egy olyan szkript is jó lehet, ami a word doksit átmenti egy html file-ba, hiszen az már könnyebben kezelhető...
Köszi a tanácsokat és a segítséget előre is!!!

paja
 

augusztus 6

Új fórum kéne

-Tamás- · 2003. Aug. 6. (Sze), 15.18
Jobb lenne ha leccserélnétek a fórumot PHPbb-re
 

File kezelési gondom van....HELP!

Serymoon · 2003. Aug. 6. (Sze), 10.25
Sziasztok,
az lenne a problámám, hogy szeretnék egy filet mindíg megnyitni és hozzáűzni egy egy ujjabb karakterláncot majd bezárni. Ezzel nem is lenne probléma, a gondom ott kezdődik, hogy nem a végéhez kellene fűznöm hanem egy adott helyre. Ezért azt gondoltam ha megnyitom és beolvasom a tartalmát egy $barmi be akkor ott egy $pozitcio = strpos($barmi, "keresett") függvénnyel kiolvasom honnan kell kezdeni a lecserélést. Gondoltam minden kircsi! Ezért boldogan meghívtam a köv föggvényt $eredm = substr_replace($barmi,"ezt kelllene berakni",$pozicio) majd utána megnyitottam ujra filet írásra és fwrite() //ami ugye felülirja az eredeti tartalmat// kiirtam a fileba a $eredm tartalmát. reményeim szerint ennek működnie kellene de nem teljesen az elvárásaimnak megfelelően mert a $eredmény nem más volt minta " ezt kelllene berakni" szövege illetve tartalma. mivel a keresett szöveg gyakorlatilag a file utolsó 8 karaktere amire már itt nincs is szüksélgem ezért nem adtam meg a 4-ik paramétert a substr_replace() függvények.

Ha valaki tudna ebbe segíteni azt megköszönném! remélem nem túl érthetetlenül írtam le. bocsi a sok rizsáért!
 

augusztus 4

engedélyezve van-e a sütik fogadása a látogató böngészőjében?

humor · 2003. Aug. 4. (H), 00.45
Sziasztok!

Weboldalam látogatóit szeretném figyelni és az lenne a kérdésem, miként tudom lekérdezni azt, hogy a látogatomnál engedélyezve van-e sütik használata. Tehát ha a látogató böngészője nem ad vissza sütit, akkor az azért van mert újlátogató vagy mert nem tudok nála sütit elhelyezni?

Csaba