ugrás a tartalomhoz

Archívum - Jan 23, 2003 - Fórum téma

Dátum
  • Minden
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
Típus

filepointer postolasa

dcr · 2003. Jan. 23. (Cs), 23.02
hello,

nem tudja valaki veletlenul, hogy hogyab lehet file pointert postolni, vagy getelni, vagy akarhogy, csak eljuttatni egy masik file-ba?

fsockopen()-el megnyitok egy kapcsolatot, es jo lenne, ha nem szakadna meg, mikor egy masik file toltodik be...
 

Szerver oldali hiba, vagy PHP hiba?

nagyihuni · 2003. Jan. 23. (Cs), 12.56
A problemam a kovetkezo:
Keszitettem egy weboldalt php, mysql adatbazissal. A gond ott adodott, mivel otthon a gepemen tokeletesen ment, hogy amikor feltettem a fizetett szerverre, minden mukodott, kiveve az admin oldal alatti index.php fajlok, egyszeruen ezek helyett behoz egy ures lapot.
Gondoltam, hogy valahol en hibaztam, es probabol feltettem egy masik szerverre, amely bviszont ingyenes, de van PHP+MYSQL tamogatasa. Itt az oldal tokeletesen mukodott, minden index.php fajl ment. Nem tudtam maig sem megoldani a problemat, vajon php verzio kulonbseg lenne, vagy valamit a szerveren allitottak el??? nem tudom. Ha tudtok segiteni, minel hamarabb...elore is koszi...