ugrás a tartalomhoz

Szerver oldali hiba, vagy PHP hiba?

nagyihuni · 2003. Jan. 23. (Cs), 12.56
A problemam a kovetkezo:
Keszitettem egy weboldalt php, mysql adatbazissal. A gond ott adodott, mivel otthon a gepemen tokeletesen ment, hogy amikor feltettem a fizetett szerverre, minden mukodott, kiveve az admin oldal alatti index.php fajlok, egyszeruen ezek helyett behoz egy ures lapot.
Gondoltam, hogy valahol en hibaztam, es probabol feltettem egy masik szerverre, amely bviszont ingyenes, de van PHP+MYSQL tamogatasa. Itt az oldal tokeletesen mukodott, minden index.php fajl ment. Nem tudtam maig sem megoldani a problemat, vajon php verzio kulonbseg lenne, vagy valamit a szerveren allitottak el??? nem tudom. Ha tudtok segiteni, minel hamarabb...elore is koszi...
 
1

Re: Szerver oldali hiba, vagy PHP hiba?

Phanatic · 2003. Jan. 23. (Cs), 16.03
esetleg ellenorizd, hogy az apache konfigjaban van-e ilyen sor (vagy valami hasonlo):

---
DirectoryIndex index.html index.php
---

az index.php mindenkeppen szerepeljen benne...
2

Re: Szerver oldali hiba, vagy PHP hiba?

Bártházi András · 2003. Jan. 23. (Cs), 20.14
Mivel a kódodat nem ismerem, ezért nehéz bármit is mondani. Nagyon könnyen előfordulhat, hogy a php.ini-ben, vagy a webszerverben volt valami olyan beállítva, amitől nem ment neked az oldalad.

Vagy az volt, amit Phanatic mondott (nem írtad egyértelműen).
3

Re: Szerver oldali hiba, vagy PHP hiba?

nagyihuni · 2003. Jan. 24. (P), 13.53
Koszi szepen nektek a valaszt. Vegul megkerult a problema. A gond az volt, hogy a ceg szerevren nem PHP 4 es volt, hanem 3as, es ettol valoszinu, hogy ettol nem ment az oldal.
Koszi mindenkinek