ugrás a tartalomhoz

Archívum - Dec 30, 2008 - Fórum téma

Ha HTML és CSS guru leszek, találok majd munkát?

Piroska néni · 2008. Dec. 30. (K), 19.00
Szervusztok!
Akinek van tapasztalata arról, hogy mit kérnek egy HTML és CSS szakembertől a leendő munkadói, arra kérem, hogy írja meg? Hiány van az ilyen szakemberekből vagy a helyzet az eszkimó és fóka helyzetre emlékeztet? Mit érdemes megtanulni a webes technikákból, amivel keresni is lehet?
Én azt veszem észre, hogy a munkaadók főleg referencia munkákat kérnek és nem bizonyítványokat.
Köszönök minden hozzászólást!
 

String ellenőrzés

Abzu · 2008. Dec. 30. (K), 18.16
Adott egy fórum, és ott hozzászólás lehetősége. A hozzászólásokat szeretném ellenőrizni, hogy nyisson meg a felhasználó tagokat, amiket nem zár le. Tehát ha egy [b]-t megnyit és nem zár le akkor ne legyen félkövér a többi. Gondoltam hogy megszámoltatom a nyitó és a záró tagokat, és az egyezik akkor jó, de nem jó, mert kezdhet záróval, és nyitóval fejezi be. Tehát valami összetettebb dolog kellene.
Gondoltam olyasmire, hogy a string minden karaterét vizsgálom és magam döntöm el hogy nyit-e és zár-e, de ha lehet akkor jobb lenne egyszerűbb
 

Ki hogyan készít layout-ot html űrlapokhoz?

s_volenszki · 2008. Dec. 30. (K), 16.53
Kíváncsi vagyok, ha valaki közületek olyan projekten dolgozik, ahol nagyobb mennyiségű, átlagoshoz képest bonyolultabb struktúrát igénylő űrlapokra van szükség, milyen segédprogramot használ a struktúra kialakítására?

Ahogy egyre több és több űrlapot készítettem, lassacskán kialakult egy elég jó helper-em, ami igazából már hónapok óta érintetlen és több százszor használtam már fel, de a struktúrát még mindig kódolom.

Jó lenne valami vizuális strukturáló program, ahol custom elemeket helyezhetek el, majd tudok exportálni html-be.

Szóval, ti hogyan csináljátok?
 

4images - Image Gallery Management System fejlesztés

zmax · 2008. Dec. 30. (K), 07.24
Sziasztok!

A tárgymezőben szereplő galériát használom az oldalamon. Ezzel kapcsolatban lenne egy kérdésem. Lehet-e ezt az oldalt oly módon fejleszteni, hogy megjelenjenek az új hozzászólások a kezdő oldalon. A galéria oldala: http://www.4homepages.de/
Én nem tudok PHP-úl :), de esetleg lenne valaki aki tudna ebben segíteni? A galéria lecserélése nem megoldás. A segítséget előre is köszönöm. Remélem más még nem kérdezte ezt. Vissza néztem a fórumot egy jó darabig, de nem találtam ilyen kérdést.
Üdv,Zmax