ugrás a tartalomhoz

4images - Image Gallery Management System fejlesztés

zmax · 2008. Dec. 30. (K), 07.24
Sziasztok!

A tárgymezőben szereplő galériát használom az oldalamon. Ezzel kapcsolatban lenne egy kérdésem. Lehet-e ezt az oldalt oly módon fejleszteni, hogy megjelenjenek az új hozzászólások a kezdő oldalon. A galéria oldala: http://www.4homepages.de/
Én nem tudok PHP-úl :), de esetleg lenne valaki aki tudna ebben segíteni? A galéria lecserélése nem megoldás. A segítséget előre is köszönöm. Remélem más még nem kérdezte ezt. Vissza néztem a fórumot egy jó darabig, de nem találtam ilyen kérdést.
Üdv,Zmax
 
1

Hogy képzelted pontosan?

janoszen · 2008. Dec. 30. (K), 10.20
Hogy képzelted ezt el pontosan? Valaki ismeretlenül puszira megírja Neked?
2

No!

tolmi · 2008. Dec. 30. (K), 13.45
Ne légy már ilyen, biztos tisztességes kompenzáció ellenében gondolta a dolgot. Nem hiszem hogy valaki, aki veszi a fáradtságot hogy megnézze fel lett-e már téve a kérdés, egy alamuszi ingyenélő lenne.
4

Köszönöm

zmax · 2008. Dec. 30. (K), 16.30
Kedves Tolmi! Köszönöm a hozzászólásodat. Örülök, hogy itt még feltételezitek, hogy az ember nem csak a lehúzásra hajt. A galéria egy általam vezetett fotóklub honlapján van. A klubtagoktól nem kérek tag díjat, az oldalt magam készítem, illetve tartom karban, ingyen, a tár helyet, és a domain fenntartást saját zsebből fizetem. Sajnos nem is keresek túl jól, de szeretem csinálni. Tudom, hogy ez nem tartozik a témához, de talán, így ismeretlenül annyit elmond rólam, hogy nem szeretnék senkit kihasználni.
Üdv,Zmax
3

Hogy képzelem?

zmax · 2008. Dec. 30. (K), 16.19
Természetesen nem gondoltam, hogy ismeretlenül bárki megírná, szívesen bemutatkozok :) De félre a tréfával, nem gondolnám ingyen. Gondoltam, ha van valaki, aki meg tudná csinálni, jelentkezne itt a fórumon, és utána magánban megbeszélnénk.
5

Hát akkor elég szerencsétlen megfogalmazást írtál.

solkprog · 2008. Dec. 30. (K), 23.28
Egyet kell értsek proclub-bal, mert lehet hogy te ezt így gondoltad de a topicnyitó szövegedből egyáltalán nem az jött le, hogy most te gyakorlatilag álláshirdetést adsz fel. (megjegyzem ez egy fórum ahol konkrét kérdéseket szoktak feltenni, és nem egy állásbörze)

Egyébként itt kiveri sok embernél a biztosítékot (nálam), ha ez ember kijelenti hogy nem tudd "PHP-úl" de azért írják meg helyette a programot, és persze ingyen. (oké te nem ezt akarod csak kicsit szerencsétlenül fogalmazzál.)
Legközelebb kicsit figyelj jobban oda hogy egyértelműbb legyen mit is szeretnél.

üdv,
Balázs
6

Álláshírdetés

zmax · 2008. Dec. 31. (Sze), 09.17
Kedves Balázs!

Köszönöm, hogy segítesz a pontosabb kérdés feltevésben. Mivel nem igen jártam még ezen a fórumon, nem gondoltam, hogy egy viccesnek szánt mondat "kiveri a biztosítékot". Ezért elnézést kérek. Viszont az biztos, hogy nem állást szeretnék ajánlani valakinek, mivel mint írtam előző válaszomban, én is fizetésből élő vagyok. Ez a kiegészítés egy plusz lenne a klub galériájában. A galéria zárt, hozzá szólni kívülről nem is lehet. Csak a tagságnak van hozzá joga. Ebből én profitálni nem tudok. Éppen ezért nem fogok tudni állást ajánlani, csak segítséget kértem. ezért adtam meg a galéria oldalát, hogy meg lehessen nézni, miről van szó. Ennek ismeretében, ha van aki tud segíteni, kérem szóljon. Természetesen személyesen megbeszéljük. Annyira azért nem vagyok hülye a PHP-hoz, hogy tudjam, ehhez a feladathoz nem kell alkalmaznom egy főállású fejlesztőt. Le tudnék tölteni olyan galériát amin látszanak a hozzászólások, de mivel nem tudnám az eddig feltöltött képeket, hozzászólásokat át tölteni egy másik galéria adatbázisába, ez nem lenne megoldás.
Bízom benne, hogy minden félreértést tisztáztam.
Segítő válaszokat várva, maradok tisztelttel:
Makovinyi Zoltán
7

off off

solkprog · 2008. Dec. 31. (Sze), 13.15
nem akartalak/akarlak megbántani.
- Semmi baj hogy nem tudsz PHP-úl. Sőt egyáltalán nem baj ha az ember nem ért mindenhez. És igen sokszor előfordul hogy valamit bár nem tudunk de szükségünk volna rá. Ha ki kell festeni a szobát (és ha nem tudsz festeni) akkor hívsz egy festőt aki megcsinálja helyetted. Ez eddig rendben is. (A következő mondat nem rád értem.) Viszont sokan az hiszik ha feltesznek egy feladatot egy fórumba akkor helyette meg fogják csinálni, a két szép szeméért. És ez nem egyszer fordult már elő.
Félre ne érts nem azzal van a baj ha az ember elakadt a feladat megoldása során és segítséget kér hanem hogy neki "kell egy program, de nem tudd programozni csináljuk már meg helyette a teljes kódot" Na ezt nem szeretik itt. Gondolom én proclub is ezért reagált így.
(Mondom oké te nem ezt akarod, és nem várod ingyen, csak félreérthetően fogalmaztál, de először számomra is nagyon nem ez jött le).
- Nagyon szép dolog és elismerésre méltó hogy üzemelsz egy honlapot ingyen, és bérmentve (de megjegyzem a weblabort is saját zsebből fizetik úgy tudom). De ettől sajnos senki sem fog hasra esni. (Szerintem a weblabor fenntartóinak se köszönte meg soha senki ezt...)
- Az álláshirdetést nyilván nem főállásúra értettem, hanem egy rövidtávú munkára. (oké az álláshirdetés szó valóban nem volt túl szerencsés tőlem)

üdv,
Balázs
8

off

zmax · 2009. Jan. 2. (P), 10.04
Kedves Balázs!

Nem bántottál meg.
Azért írtam le, hogy mindenféle ellenszolgáltatás nélkül üzemelem az oldalamat, hogy valami elképzelés legyen rólam, és nem azért, "hasra essenek". Szerettem volna, ha látják, hogy nem a lehúzás a céllom. Azt nem tudom, hogy a weblabor miként működik, ki fizeti, és hogyan, de megmondom őszintén, nem is érdekel. Ez is elismerésre méltó. De gondolom ez az oldal is azért jött létre, mivel volt valaki, aki a hasonló érdeklődésű embereknek szeretet volna létrehozni egy fórumot. Így működik nálam is. Nem kérek ezért senkitől pénzt. Nem kötelező az oldalt, illetve a klubot látogatni. Annak aki létrehoz egy ilyen oldalt, klubot, egyletet, nem az a célja, hogy megéljen belőle, vagy megköszönjék, hogy megcsinálta. Hidd el ezt nekem. Egészen más dolgok motiválnak.
Viszont, ha a mi oldalunkon jelenne meg egy olyan kérés, hogy készítsek már egy fényképet valakinek, még ha nem is írja le elsőre, hogy pénzért szeretné, valószínűleg, a második levélváltásra már tudnék konkrétumokkal szolgálni. Vagyok annyira érett, hogy megértettem minden szót, ami ebben a témában le lett írva.
De én már szívesen lezárnám ezt a magyarázkodást, remélem megérted.
Viszont még mindig nem kaptam választ az eredeti kérdésemre.
Te például meg tudnád csinálni azt amire segítséget kértem?
Üdvözlettel,
Makovinyi Zoltán
9

off (lezárása)

solkprog · 2009. Jan. 2. (P), 12.10
"De én már szívesen lezárnám ezt a magyarázkodást, remélem megérted."
- :) én is.
"Te például meg tudnád csinálni azt amire segítséget kértem?"
- Meg. De sajnos nincs időm rá...
Szerintem tedd fel egy-két álláshirdetéssekkel foglakozó oldalon (ha még nem tetted). (Mert szerintem ha eddig nem kerestek meg magánban itt az emberek, akkor már ezután se megfognak.)
Sok sikert.

üdv,
Balázs
10

captcha

Sam94 · 2009. Jan. 8. (Cs), 18.09
Sziasztok!

Szeretném a segítségeteket kérni.
Már jó ideje a 4imagest használom, tökéletesen működött, és valamilyen hiba adódott(nem állítottam át semmit!) a captcha -ban. Eredetivel is felülírtam de a kép ígyse jelenik meg.

Ha valaki erre tudna megoldást legyen olyan kedves és segítsen.
Köszönöm!