ugrás a tartalomhoz

Archívum - Júl 21, 2005 - Fórum téma

Saját függvények betöltése

Anonymous · 2005. Júl. 21. (Cs), 15.00
Ti hogyan szoktátok megoldani, hogy a saját függvényeiteket használjátok. Én eddig egy indlude() fv-nyel csináltam. Ez jó, vagy gagyi megoldás? Tehát az lenne a lényeg, hogy a html-em nem lenne tele fv-nyel, hanem lenne egy header-em, és onnan bármikor hívható lenne.
 

Program futtatás a felhasználó gépén

Gábor · 2005. Júl. 21. (Cs), 13.32
Sziasztok !

Hogyan tudnék a kliens oldalon egy .EXE -t futtatni (pl. WORD) akár Javascripttel vagy Java -val.
 

Webfelületen futó szerkesztő beillesztési funkció nélkül

Anonymous · 2005. Júl. 21. (Cs), 13.29
Sziasztok!

Végignéztem egy pár editort (pl. FCKeditor) és nem sikerült olyat találni, amelybe ne lehessen copy-paste-el Wordböl beilleszteni adatokat. Namost, ugye, amit el lehet rontani, azt az ügyfél el is rontja és az FCKba olyan frameseteket copyzott be, hogy csak néztem. És ezt nem szeretném, azonban azt igen, hogy képeket tudjon beilleszteni.

Nagy segítség lenne, ha tudnátok valamit mondani. Már azon is gondolkodtam, hogy Flash-ben íródott editorokat nézek, de nem nagyon találtam.

Köszönöm

ProClub
proclub##kukac##karinthy.hu
 

CSS kérdés: szöveg nagyobb mint a hely. Mitől lesz ilyen? szöveg vé...

Kenguru · 2005. Júl. 21. (Cs), 13.24
A kérdésem a címben. Melyik az a CSS paraméter amivel megmondom, hogy ha a kiírandó szöveg nagyobb mint a hely akkor levágásra kerüljön és ... legyen a vége.

Tudtam, de elkevertem. Most meg nem jut eszembe.
Segítség!!!
 

Session adatbázissal

Anonymous · 2005. Júl. 21. (Cs), 11.50
Helló!

Az oldalamhoz szeretnék egy beléptető, regisztráló rendszert nem mással mint session-nel. A gond ott kezdődik, hogy nem cookieval vagy fájllal, hanem adatbázissal. Addig még meg tudom csinálni, hogy a sessionid-t meg az egyéb adatokat eltárolom egy táblában, de hogyan fogom 'kiszedni', hogy minden oldal megkapja a sessionid-t? Van erre valami gyári függvény, vagy nekem kell megírni?
 

XHTML 1.1 + videó az oldalba

Anonymous · 2005. Júl. 21. (Cs), 01.32
Kérdésem gyors és egyszerű: Létezik valid XHTML 1.1 kód, ami megjelenít és lejátszik videót (és/vagy audiót)? Ha igen, linket vagy kódot kérnék szépen, mert neten semit nem találtam...
Köszönöm.

Ps.: JS trükközést mellőzném, ha lehettséges, és persze fontos lenne, hogy minél több böngiben működjön a kód.