ugrás a tartalomhoz

Archívum - Okt 19, 2005 - Fórum téma

selectben keresés gépeléssel (JS)

dummy · 2005. Okt. 19. (Sze), 22.08
már 2 napja keresgélek, de hiába.
Olyan megoldást keresek, amivel egy viszonylag nagyobb select menüben ki tudnék választani egy elemet a felette lévő input boxban gépelve. Azaz ahogy irom, ugy alatta odaugrik a kijelölés a selectben, sőt esetleg oda is gördít. És nem csak 2 karakterig. Látott valaki ilyet? Azt sem tudom, hogy fogjak hozzá, a PHP sokkal közelebb áll hozzám mint JS.
 

CPU terhelő a WLContribute kiterjesztés

zsepi · 2005. Okt. 19. (Sze), 17.22
Nem tudom, egyedül vagyok-e a problémával, de a kiterjesztés néha felzabálja az összes CPU-mat és task managerből kell kilőni a foxot. Valaki megnézné, azt megköszönném

szoftver, verziók, stb.:

windows xp sp1 meg egy halom windows patch
Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.7.12) Gecko/20050915 Firefox/1.0.7

ZsP
 

Digitális fotó metaadatok lekérdezése PHP-vel

Anonymous · 2005. Okt. 19. (Sze), 10.38
Megoldható-e (és ha igen, hogyan) PHP-s eszközökkel egy kép adatainak lekérdezése? (A méretét és tipusát persze le tudom kérdezni, de olyanok kellenének, mint amiket pl. a Kuickshow képes megjeleníteni: A készítés dátuma (nem feltétlenül == a file dátumával!), a készítési paraméterek (géptipus, fókusz, záridő, kamera gyártója, tipusa, stb...)
 

XAJAX - Magyar nyelvű IE-ben JS hibát jelez

Anonymous · 2005. Okt. 19. (Sze), 10.10
Sziasztok,

A Xajax nevű osztályt használom. Eddig semmi gond nem volt vele, mivel csak angol IE-ben használtam (6.0-ban) és Firefoxban. Viszont jelezték, hogy JavaScript-es hibát okoz magyar nyelvű Explorerban - Windowsban. A hibaüzenet: "Objektuomot kötelező megadni - 42. sorban". Ha rámegyek az oldalukra, akkor valóban - az ott található példákban is ugyanezt a hibát okozza, de csak magyar nyelvű Windows és IE alatt...Nem találkozott ezzel valaki? Nézegettem a fórumjukat, de egy szó sincs erről benne. Köszi.