ugrás a tartalomhoz

Archívum - Jan 13, 2005 - Blog bejegyzés

Verseny különdíjak

Bártházi András · 2005. Jan. 13. (Cs), 14.28
Versenyünk elindítása óta számos tartalom érkezett be hozzánk, de ezek főként a blogmarkokra korlátozódtak, más típusú tartalomból viszonylag keveset kaptunk (eddig). Ennek kapcsán három különdíjat jelentünk be a három legtöbb FAQ kérdés-válasz párt beküldő versenyzőnk részére.

Kedvezményes könyvvásárlási lehetőség

Bártházi András · 2005. Jan. 13. (Cs), 14.00
Az utóbbi hetekben, hónapokban számos külföldi kiadóval felvettük a kapcsolatot, együttműködési lehetőségeket keresve. Tettük ezt készülve a PHP Konferenciára (várhatóan számos értékes könyvnyeremény várható), illetve azért, hogy minél több könyvet mutathassunk be olvasóinknak könyvajánló oldalainkon. Ennek kapcsán a Pearson Educationnal sikerült egy megállapodást kötnünk, melynek keretében a Weblabor minden olvasója számára - egyes könyvek esetén (20% és 30%) - kedvezményes könyvvásárlási lehetőséget biztosítanak könyvesboltjukban. A csomagolás és szállítás Európa országaiba (így hazánkba is) díjmentes.

Egy Mac is kiválóan alkalmas webfejlesztésre

Hojtsy Gábor · 2005. Jan. 13. (Cs), 09.55
Tegnap jelentette be az Apple a Mac mini névre keresztelt új termékét, mely egy kis dobozba rejtett számítógép, digitális videó kimenettel, DVD olvasós CD íróval, Ethernet hálózati csatlakozással, modemmel, és más apróságokkal. A dobozban lapul egy komplett MacOS operációs rendszer és néhány kiegészítő program is, melyekkel a nettó százezer forintos áron értékesített gép webfejlesztői munkára is kiválóan alkalmassá válik.

@media 2005 konferencia

Dohány Tamás · 2005. Jan. 13. (Cs), 09.27
Június 9-n és 10-n kerül megrendezésre az @media 2005 konferencia Londonban, mely - a weboldal szerint - a legrangosabb webdesignnal kapcsolatos esemény lehet a 2005-ös évben.