ugrás a tartalomhoz

Kedvezményes könyvvásárlási lehetőség

Bártházi András · 2005. Jan. 13. (Cs), 14.00
Az utóbbi hetekben, hónapokban számos külföldi kiadóval felvettük a kapcsolatot, együttműködési lehetőségeket keresve. Tettük ezt készülve a PHP Konferenciára (várhatóan számos értékes könyvnyeremény várható), illetve azért, hogy minél több könyvet mutathassunk be olvasóinknak könyvajánló oldalainkon. Ennek kapcsán a Pearson Educationnal sikerült egy megállapodást kötnünk, melynek keretében a Weblabor minden olvasója számára - egyes könyvek esetén (20% és 30%) - kedvezményes könyvvásárlási lehetőséget biztosítanak könyvesboltjukban. A csomagolás és szállítás Európa országaiba (így hazánkba is) díjmentes.

A cég számos kiadóval áll kapcsolatban (Sams, New Riders, stb.), így több népszerű könyv is megtalálható kínálatukban. A kínálatból Eric Meyer "More Eric Meyer on CSS" című könyvét emelném ki, melyet most 30% kedvezménnyel vásárolhatunk meg. A könyv előző részére ("Eric Meyer on CSS") 20% kedvezményt kaptunk. A kedvezményes könyvek köre pár havonta változni fog, a jövőben szerkesztőségünk javaslatai alapján fogják kialakítani (portálunk arculatához kapcsolódóan főként webfejlesztés és kapcsolódó témakörökben).

Bízunk benne, hogy az együttműködés sikeres lesz, s minél többen tudunk ilyen módon értékes könyvekhez jutni. Akinek anyagi lehetőségei nem engedik meg a vásárlást, az se csüggedjen, az együttműködés keretében várhatóan rendszeresen kapunk majd könyveket, melyek valamilyen verseny kapcsán majd olvasóink kezében köthetnek ki (lásd hamarosan következő hírünket versenyünkkel kapcsolatosan).

A kedvezményes vásárlást lehetővé tevő linket az oldalunkra valahova statikusan ki fogjuk tenni, de addig is, a következő linken érhető el: Weblabor User Group könyvesbolt.
 
1

Vásárlás kártya nélkül

Bártházi András · 2005. Jan. 13. (Cs), 22.17
Több jelzés is érkezett hozzánk: az illető bár szeretne, de nem tud vásárolni, mert nincs olyan kártyája, amivel kivitelezhető lenne a dolog. Bevallom, nekem sincs olyan kártyám, amivel vásárolnom lehetne, más kártyáját szoktam ilyenkor használni. Az iránt érdeklődnék, hogy ez tömeges probléma-e, s keressünk rá valamilyen megoldást, vagy pedig egyéni, s akik jelezték, azokkal magánban rendezzük le?

-boogie-
2

Engem erdekelne (bar lehet, h

Anonymous · 2005. Jan. 14. (P), 01.06
Engem erdekelne (bar lehet, hogy velem meg mindig nincs meg a kritikus tomeg), viszont ha ki tudtok segiteni kartyaval (fizetest megbeszeljuk, elvileg tudok atutalni), akkor megvennem ezt a konyvet:
20,4 EUR Eclipse Kick Start
http://www.pearsoned.co.uk/Bookshop/detail.asp?item=100000000054986

Udv,
Khiraly
3

anoním :)

Hojtsy Gábor · 2005. Jan. 14. (P), 14.48
És mit gondolsz, mint anoním hozzászólóval, hogyan tudnánk veled kommunikálni?
4

;)

Anonymous · 2005. Jan. 14. (P), 16.41
gondoltam, hogy leirjatok, hogy:

,,Ocsi erre az emailcimre irj, ha kell valami''

(khiraly##kukac##gmx.net)

Udv,
Khiraly