ugrás a tartalomhoz

Archívum - Dec 1, 2015 - Fórum téma

Gmail spam

erik0415 · 2015. Dec. 1. (K), 16.49
Sziasztok!

Az a problémám, hogy elkezdte valamiért a gmail a weboldalam által küldött leveleket a spam mappába rakni. Nem igazán értem miért van ez, mivel csak regisztrációval, meg elfelejtett jelszóval való információkat küld e-mail-ben az oldal.

Valahogy meglehet oldani, hogy ne kerüljenek a leveleim a spam mappába? Vps-en fut a weboldalam, tehát az ip-t amiről küldöm csak én használom.
 

Mobilos appok készítése.

Radon · 2015. Dec. 1. (K), 14.32
Sziasztok. Bocsi, hogy a weblaboron kérdezek ilyet, de az itteni programozók szavában jobban bízok.
Azt szeretném kérdezni, hogy ha mobilos appokat szeretnék készíteni, eddig php,sql-ben utaztam, akkor melyik a legmegfelelőbb program/nyelv hozzá, és milyen op rendszerekre éri meg fejleszteni.
Mennyire nehezek ezek a nyelvek, pl egy php-sql-hez?
Köszi
 

Libre Office - doksi szerkesztés

Há.Zé. · 2015. Dec. 1. (K), 13.09
Nem is tudom, hogy segítséget vagy tanácsot kérjek...
Kitaláltam, hogy ahogy újjáépítem a házi LAN-t, dokumentálom is.
A doksit szeretném kulturált formában előállítani, ehhez mindenképpen a LibreOffice Writert használnám, pluginek nélkül.
Két gondom van vele egyelőre:
- nem tudok úgy berakni "forráskódot" (konfig fájlok tartalma), hogy jól elkülönítve, önálló "ablakban" legyen (Text Area), de ne tördelje a sorokat, hanem ami egy sorban van, az maradjon is egyetlen sor, ha kilóg a lap szélén, akkor scrollozható ablakkal.
- nem találom, lehet-e úgy linket belerakni, hogy pl. tartalomjegyzékben az egyes sorokra kattintva a megfelelő oldalra vigyen, ha mellékletre hivatkozom, akkor a hivatkozásról egy kattintás legyen a kapcsolódó melléklet stb.

Tudna valaki segíteni? Könnyen lehet, hogy csak átsiklottam felette és létezik mindkét opció, de azt sem tartom kizártnak, hogy ehhez már kevés a LO tudása...
(windows 7, LibreOffice 5.0.2)

-------------------------------------------
Az opensource újabb csodája... napok óta keresem a megoldást egy ilyen primitív hülyeségre. És úgy tűnik, hogy nem létezik.
Az Open-/libreoffice önmagában, pluginek nélkül, képtelen rá, hogy egy nyomorult szöveget egy a HTML TextArea-nak megfelelő formában illesszen egy dokumentumba. Lehet OLE használattal és hasonlókkal trükközni, de hihetetlen ocsmányul néznek ki.
Lassan feladom a torrenttel kapcsolatos elveimet. :(((